2777
2789
عنوان

خانمهای دلبر!

440 بازدید | 27 پست

سلام قشنگها

شما تو خونه واسه شوهراتون چه دلبری هایی دارین؟

از اندام و رفتار و گفتار و لباس پوشیدن و ...

خودم هرکاری میکنم به چشم شوهرم نمیاد باااز ترین لباسها رو هم بپوشم بازم انگار نه انگار

چیکار کنم اخه؟

اهان یه چیز دیگه! چجوری میتونم سینه و باسن و بزرگ کنم از اندامم راضی نیستم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خاصی نمیکنم ولی به چشمش میام..  تازه چاق هم هستم‌همش رژیمم ولی بهم میگه ناز و دلبریت زیاده...   ذاتیه تقریبا..

لباس هم تاپ شورتک و پیرهن ساحلی کوتاه و  لباس زیر و..  اینچیزا میپوشم.. به شدت گرمایی ام...

حرفام هم کلا توهین و تحقیر و فحش حتی به شوخی ندارم..  

کلا میگم‌دلبری و ناز و عشوه ذاتیه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
اگ همیشه باز میپوشی اینکارو نکن نزار براش عادی شع 

مثلا تاپ با دامن کوتاه یا شلوارک اینا میپوشم معمولا

ولی یه روزهایی میام دامن فوق کوتاه یا شورتک لی میپوشم با نیم تنه بازم تاثیری نداره

لیزر کن

برو باشکاه

بجای اینکه باز بپوشی رو رفتارت کار کن و پوشیده بپوش ینی نیمه پوشیده چون حریص تر میکنه طرفو

و اینکه سعی کن هیچ کاری نکنی چون بدتره

و توی اصل ماجرا استاد باش🤐

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

والا من ازدواج نکردم درمورد مشکل اول نمیتونم کمکت کنم ولی اندامت رو میتونی بری باشگاه ولی خب خیلی طول می‌کشه و سخت هم هست باید اراده داشته باشی یا میتونی پروتز کنی میگن بعضی ها هم از تب سنتی جواب گرفتن رازیانه و روغن خراطین و اینا 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
مثلا تاپ با دامن کوتاه یا شلوارک اینا میپوشم معمولا ولی یه روزهایی میام دامن فوق کوتاه یا شورتک لی ...

شاید انقد پوشیدی از اینجور لباسا براش دیگه عادی شده 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

ادما همیشه خاسته هاشون برعکسه حالا من شاکیم چرا انقد تو خونه ندیدبدید بازی در میاره و اون شاکی که عین خاهر لباس میپوشم

ولی تو اینجور برعکسی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍