2777
2789
عنوان

واسه عیدقربان چی بپوشم؟

359 بازدید | 12 پست

سلام،امسال اولین عید قربان و اولین عیدیه که خونواده شوهرم میان.۸ نفر از اونا ۱۰ نفرم ازطرف مامیان بزنیم برقصیم،فقط خانوما هستن.حالا ایده بدین من چی بپوشم؟لباسم بازباشه موردیه؟ایده بدین لطفا💝

به نظرم یه پیراهن بلند سفید یا صورتی بپوش قشنگ میشه...

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه پیراهن بلند سفید یا صورتی بپوش قشنگ میشه...

یه پیراهن صورتی دارم جلوش گل قرمز داره،یدونم زرشکیشو دارم یکم بازه ولی خوشگله،بین این دوتا گیر کردم

مبارک باشه عزیزم  خبر داری کادو برات چی میارن؟😍 فقط خانوما هستن دیگه لباس مجلسی بپوش

مرسی قشنگم😚دودست مانتو و کل ست لباس بیرون+لباس راحتی و خونگی چندتا +گوشت

یه پیراهن صورتی دارم جلوش گل قرمز داره،یدونم زرشکیشو دارم یکم بازه ولی خوشگله،بین این دوتا گیر کردم

هرکدوم بیشتر بهت میاد بپوش. 

اگه سفید باشه بدنت قرمز بستر بهت میاد... اگه سبزه ای صورتی 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
مرسی گلم بابت راهنماییت😍❤️

💓💓