2777
2789

هی شیر بده و هی آروغ بگیر و هی بیست دقیقه ایستاده نگهش دار بعد بخوای بخوابونیش دوباره گشنش میشه و دوباره همینکار تکرار بدتر اینکه اگه از دماغ بالا بیاره نمیتونی از کنارش یه لحظه تکون بخوری که یه وقت دماغش بالا نیاره و خفه نشه کاش فقط از دهنش بالا میاورد حالا اسید معده اش هم زیاد باشه که کلا میخوابونیش دو دقیقه نشده بیدار میشه کلا داستانیه کاش بچه منم مثل بچه های دیگران سالم بود و تو این سنش فقط میخورد میخوابید

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه

بچه منم همین بود توبه کار شدم دیگه بچه نیاوردم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه !!! یاد روزهای سختی که داشتم و همه اینارو بعلاوه خیلی چیزای دیگه که همزمان بودند هرگز از یادم نمیره ! 

بزرگشون می کنیم با مشقت و فداکاری و هیچ وقت نخواهند فهمید چه برما گذشت تا..... گذشت !

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

میگذره این روزام .۶ ماهش که بشه یادت میره اونقد که شیرین میشه.

پسر اولم از همه ی اینا که گفتی بدتر و شدیدتر بود من سینه هام وحشتناک زخم شده بود طوری که شیرمو میدوشیدم با فنجون و سرنگ و شیشه و.... میدادم شب تا صبح کارش گریه بود.

رفلاکسش و گریه های وحشتناکش نصف شب باید سوار ماشینش میکردیم ولی بالاخره تموم شد و روزای شیرینش هم اومد 

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
خدا کمکت کنه !!! یاد روزهای سختی که داشتم و همه اینارو بعلاوه خیلی چیزای دیگه که همزمان بودند هرگز ا ...

واقعا خود خدا ففط بهم صبر بده

میگذره این روزام .۶ ماهش که بشه یادت میره اونقد که شیرین میشه. پسر اولم از همه ی اینا که گفتی بدتر ...

خدا کنه من به این نتیجه رسیدم هر چی منتطر بودم سختی تموم شه و شیرینی زندگی بهم نشون بده فقط سختی با مدل جدیدتر اومد خدا کنه منم اون روزهای شیرین رو ببینم

آب به عالیه برا رفلاکس اندازه یک قاشق مربا خوری صبح بده یکی هم عصر طفلی خودش هم راحت میشه از رفلاکس ...

الان که به پیدا نمیشه و داره دارو میخوره البته میگن دارو هم عوارض داره دیگه نمیددنم

الان که به پیدا نمیشه و داره دارو میخوره البته میگن دارو هم عوارض داره دیگه نمیددنم

منم دقیقا این کارای شما دارم ادامه میدم دهنم سرویس شد دخترم هم زفلاکسی بود باور نمیکنم رو غذا بیفته