2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار

318 بازدید | 24 پست

سلام خوبین میخواستم ببینم شما تو خونه چیکار میکنید که باعث خوشحالبتون میشه و نظرتون در مورد خونه داری چیه اخه من به تازگی میخوام همش تو خونه باشم نمیدونم چیکار کنم که شاد باشم  تجربه ای ندارم یا با چه انگیزه ای کار میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شغلی ندارم خونه دارم 

زبان ترکی دوس دارم نرم افزار گرفتم یاد بگیرم 

تو خونه هم هی جشن و سوپرایز و اینا میگیرم یا کاردستی برا شوهرم درست میکنم خیلی برام خوبه روحیم خیلی خوب میشه 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

یبارم سیدی گرفتم از روش یذره ای خیاطی یاد گرفتم ی چندتا چیز دوختم ولی چون فقط برا سرگرمیم بود و علاقه نداشتم ادامه ندادم 

میتونی کلیپ های اموزش رقصم بگیری مثل رقص شافل اینا یاد بگیری باحاله

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من با آشپزی و شیرینی پزی حالم‌خیلی خوب میشه ،باید بگردی دنبال علاقه ت 

خیلی دلم میخواد متفاوت آشپزی کنم یا شیرینی درست کنم ترس از خراب شدن و اینکه دیگران سرزنشم

کنن خیلی دارم نمیدونم از کجا و چه جوری شروع کنم

من خودم خونه داریو انتخاب کردم. از شب قبل کارهایی که فردا باید انجام بدم مینویسم و میزنم یخچال طول روز تیک میزنم. همین برنامه نوشتن و تلاش طبق اون عمل کردن خیلی بهم انگیزه میده... البته بعضی روزا هم تنبلی دارم... کارهامم سه دسته ست. مربوط به خودم. مربوط به خونه. مربوط به همسر

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خیلی دلم میخواد متفاوت آشپزی کنم یا شیرینی درست کنم ترس از خراب شدن و اینکه دیگران سرزنشم  کنن ...

الان خیلی از پیجای اینستا هستن که میتونی ازشون استفاده کنی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️