سلام خوبین میخواستم ببینم شما تو خونه چیکار میکنید که باعث خوشحالبتون میشه و نظرتون در مورد خونه داری چیه اخه من به تازگی میخوام همش تو خونه باشم نمیدونم چیکار کنم که شاد باشم تجربه ای ندارم یا با چه انگیزه ای کار میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم خونه داریو انتخاب کردم. از شب قبل کارهایی که فردا باید انجام بدم مینویسم و میزنم یخچال طول روز تیک میزنم. همین برنامه نوشتن و تلاش طبق اون عمل کردن خیلی بهم انگیزه میده... البته بعضی روزا هم تنبلی دارم... کارهامم سه دسته ست. مربوط به خودم. مربوط به خونه. مربوط به همسر
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓