2777
2789

نامزدم مدیر یه مجموعست سالها رابطه اییم و قراره تو این یکی دوماه عقد کنیم اما نمیدونم چرا تا اسم یه زن میاره فکرم درگیر میشه مثلا منشیش یا حسابدارش مثلا میاد میگه خانم فلانی امروز میخواست ماشینشو عوض کنه رو زد براش پول زدم کارش راه بیوفته یا مثلا چکهایی که نمیخوام مالیات ببینه خانم فلانی تو حسابش میخوابونه یا حسابشو گردش میدم بتونن وام بگیرن خب تا اینجا میگم همه چی خیرخواهانست ولی دو هفته دیگه تبریز نمایشگاه داره و گفت دو تا از خانمای شرکتو با خودم میبرم تبریز گفتم جالبه همتونم باهم سوییت گرفتین گفت چرا بد برداشت میکنی خب نفر  ندارم خونه ای که گرفتم دوتا خونه مستقل داره خانما یه قسمت دیگن ...تصور میکنم ده روز همشون تو یه خونه ان اذیت میشم نمیتونمم چیزی بگم هی بگه اعتماد نداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روز با هم؟ هر کس باشه حساس میشه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

والا حق داری

حسودی نیست نگرانی هستش راستش نگرانی که دل پارتنر رو بدست بیارن و خیانت کنه یا یک چیزه دیگه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چرا هتل نگرفته 

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

والا حق داریحسودی نیست نگرانی هستش راستش نگرانی که دل پارتنر رو بدست بیارن و خیانت کنه یا یک چیزه دی ...

دقیقا اینکه بعد نمایشگاه شبها چطور میگذرونن اصلا من به اون اعتماد دارم ولی چه بدونم اونجا چی بینشون شکل میگیره نمیدونم چجور واکنش نشون بدم

دقیقا اینکه بعد نمایشگاه شبها چطور میگذرونن اصلا من به اون اعتماد دارم ولی چه بدونم اونجا چی بینشون ...

بهش بگو حق نداری اصلا باهاشون حرف بزنی وگرنه پیدا میشم و می خورمت😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چرا هتل نگرفته

همینو بگو یا مسافرخونه..میگه نمایشگاه خارج از شهر رفت و آمد سخت میشد اگه چیزی ام بگم میگه مردهای دیگم باهامونن متاهلم هستن چرا زنای اونا حساس نیستن