2777
2789
عنوان

دختر ۶سالم از چشمم افتاده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 86 پست
گفتم اگر نیاریش من میرم خونه بابا ت اینا با دعوا و کتک میارمش . خلاصه ی رب بعد اومدن با حالت طلبکار ...

عزیزم چرا.انقدر با عصبانیت برخورد میکنی معلومه بچه بهتر نمیشه این سری مثلا اگر غذاشو نخورد بگو باشه عزیزم به هر حال من سفره جمع میکنم تا دیر نشده  عادتش بده گفت بریم بیرون قشنگ بهش بگو الان نمیتونم و.اگر گریه و بی اذبی کنی فردا هم نمیبرمت  اینطوری حساب دست بچه میاذ

😎💚🐬
مقصر بیشتر شوهرتونه از لج شما داره دستی دستی تربیت بچه رو نابود میکنه

دقیقا .ناگاهانه داره تربیت بدی میکنه دخترم رو ..

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبار کتک بزنی یبار بغلش کنی تاثیرنداره روان جفتتون بهم میریزه.ازاین ببعد جدی باش البته محبت هم بکن اما بجا ودرجای خودش .

منم شوهرم گاهی برخلاف خاسته هام عمل میکنه میگم تو دخالت نکن بچه بفهمه یکی ازوالدین طرفش هست معذرت میخام هار میشه😒نمیشه جلوش گرفت

اول با همسرت حرف بزن باارامش ودلیل ومنطق که اینجوری بچه به حرف هیچکدوممون گوش نمیده.

وقتی میگی نه باید بفهمه دیگه خبری نیست نه اینکه جیغ بزنه وگریه اخرشم براساکا کردنش خاسته ش براورده بشه

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
گفتم اگر نیاریش من میرم خونه بابا ت اینا با دعوا و کتک میارمش . خلاصه ی رب بعد اومدن با حالت طلبکار ...

تو رفتارتون افراط و تفریط دارید 

من هر دفعه چندتا وسیله برای بچه هام نمیخرم بلکه هر وقت نیاز دارن یا مناسبت خاصی باشی یا جایزه نه اینکه از لحاط پول مشکل باشه بخاطر اینکه جذابیت  و ذوق رو از دست نده

بعد هم نیاز به دعوا نبود گاهی کم محلی گاهی نصیحت  و گاهی کلا بی توجهی به رفتار بد 

این کار شما بچه رو لوس که هیچ گستاخ میکنه

روووو ندین به بچه بچه های این دوره زمونه همینجوریش پررو هستن دیگه وای بحال اینکه پدر یا مادر بیخودی ...

بچه وقتی بدنیا میاد مثل یه کاغذ سفیده...  این پدرمادر و اطرافیان هستن ک تصمیم میگیرن خط خطیش کنن  یا نقاشی خوبی بکشن...

بچه خود به خود لوس و پرو از شکم مادر نمیاد بیرون  حاصل تربیت مادرپدرشه هرچی ک هست

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
تقصیر بچه نیست ،،، تقصیر پدر و مادر هست که باهم هماهنگ نیست و پشت هم نیستن!! پدرش با اینکاراش&n ...

شوهرم با این رفتاراش داره ب دخترم حالی میکنه من دوستت دارم مامانت خوب نیست و...

خیلی کار بدی کردی   همین باعث میشه به بیشتر ازت زده بشه      بهش اهمیت نده  اگه اومد پیشت کارت داشت یا خواسته ای داشت بهش نگاه نکن بذار بفهمه ناراحتی  اینجوری تلاش میکنه از دلت دربیاره     هرجی بیشتر حساسیت نشون بدی و دنبالش بری اثن بیشتر فاصله میگیره   دیدم که میگما  

با شوهرتم بشین مفصل حرف بزن بگو پدرمادر باید باهم هماهنگ باشن بچه رو بیخودی لوس نکن 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
فردا میگه مدرسه نمیرم درس نمیخونم  اونجا میرم و اونا متاسفانه در تربیت بچه فک میکنین همیشه ب ...

مادرشوهرم صبح میگه پول پیش دبستانی نمیدادی بچت نمیره تو دلم گفتم فعلا که شوق و ذوق داره اگه تو حرف تو دهنش نزاری

تو بزرگسالیش هم خیلی به مشکل میخوره

آخه چرا هرچی بچه میخاد فراهم میکنید... خب تلاش کردن یاد نمیگیره سختی نمیتونه بکشه و پررو هم میشه فک می‌کنه حرف حرف اونه 

مثل برادرزاده خودم تحمل این بچه ها غیر ممکنه

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

رفتار شوهرت مشکل داره وقتی تو بچتو دعوا میکنی اون بیاد طرف بچه رو بگیره دخترت فک میکنه کار خودش درس بوده که باباش پشتش بوده 😐باید یه فکری کنید دوتاتون 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

حالا دیگه نمیزدیش گناه داره.بعدم سربچه باهم دعوا نکنید من الان سربچه یه هفتس باهاش قهرم چیشد ؟

هیچی😐نقطه مقابل همسرشما شوهر منه خیلی خیلی باشون دعوا میکنه من میگم اینقد دعوا نکن میگه تو لوسشون میکنی.شوهرمن میگه بچه رو باید مثل.... بزنی تا آدم بشه😐😐

واااا چه لوس و بی ادب. دیگه اینجوری بزرگ شده. کوچیکم نیست..سال بعد میره اول ابتدایی. باید تو تربیتتش ...

امسال میره اول .اما هرکی میبینش از بس ناز نازیه میگن اینکه هنوز کوچولوئه!

حالا شوهرتون بیرون نمینداختی ولی باید باهاش بحرفی که دخالت الکی نکنه

عصبانیم کرده بود . جلو بچه هلم داد . منم اون رو هل دادم گفتم برو بیرون

شوهرم با این رفتاراش داره ب دخترم حالی میکنه من دوستت دارم مامانت خوب نیست و...

پس بهتره اول شوهرت رو تربیت کنی بعد دخترت رو

یعنی چی که میخواد تورو پیش دخترت خراب کنه

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.