2777
2789
عنوان

دختر ۶سالم از چشمم افتاده😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 86 پست
چندروز پیش قرار بود بریم بیرون برام کاری پیش اومد نشد برم ..واای ی قیامتی ب پا کرد ...همه جارو ریخت ...

هر کاری کرد فقط بی مجلی کن بهش این کارا واسه جلب توجه میکنه بعدش بگو حالا برو تو اتاقت اصلا همتمیز نکن یه مقدار که گذشت فردا مثلا بگو کمکم کن این شلوغی ها رو جمع کنیم تا بتونم ببزمت بیرون اگر جمع نکرد بازم نبرش بیزون با همسرت هم صحبت کن بگو اگر لوس بشه بزرگتر بشه به ضرر خودت میشه دیگه نمیشه کنترلش کرد 

😎💚🐬
میگفتی تو مگه علم غیب داری مادرشوهر من میگفت فک نکنم از تو جدا بشه بشینه کلاس منم از تابستون گذاشت ...

دوسال پیش باشگاه فرستادمش دو روز رفت دیگه نرفت اینم دیگه ول نمیکنه نمیفهمه هم بچه برزگ شده هی میگه انقدر گفته میترسم حرف مادرشوهرم بشه ملکه ذهن پسرم بچم مدرسه هم نره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان بچه تو این سن بد خلق میشه تقصیر بچه نیست به نظر من لوسم نیست  ولی تربیت پدر مادرش غلطه & ...

چ جالب جدول امتیاز .خیلی خوبه👏

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
عزیزم درک میکنم ،،منم شرایط شمارو دارم ،، خیلی ناراحتم و حرص میخورم ،،، از یه طرف خیلی حرص میخو ...

منم جدیدا احساس ترس میکنم .چون داره بزرگ میشه میگم اگر اینمدلی بمونه اوضاع دیگه ارامشی نخواهم‌داشت🤦‍♀️

🧚‍♀️🧚‍♂️ ❤Bibidiii babidiii boooo❤ 🧚‍♀️🧚‍♂️
دوسال پیش باشگاه فرستادمش دو روز رفت دیگه نرفت اینم دیگه ول نمیکنه نمیفهمه هم بچه برزگ شده هی میگه ا ...

جایزه تعیین کن

منظور جایزه هم مالی نه

مثلا خونه عمه رفتن

قصه خوندن

....

بچه ها دلشون با همه چی خوش میشه

تو کلاس پسرم یه پسری بود از مامانش دل نمیکند

پسرم رفت دستشو گرفت گفت بیا بریم کلاس پیش خودم بشین نگران نباش من هستم

مامان منم با مامان تو میره

اصلا همه تعجب کردن که پسر رو اروم کرد و برد کلاس

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چ جالب جدول امتیاز .خیلی خوبه👏

بله خیلی تو تربیت جواب میده  هم به اسباب بازی که میخواد میرسه هم صبر و خوب بودن رو یاد میگیره. کلا همسرتون اصلا دعواش نمیکنه؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دوستان بچه ها اومدن شیرینی زندگیتون بشن

نه اینکه رابطه خودتون رو باهمسرتون رو دچار مشکل کنن

اول بشینین دوتایی در تربیت بچه به نتیجه برسین و کدوم وظیفه خودتون رو مشخص بکنین بعد روی تربیت بچه کار کنین

تنبیه بدنی هم اصلا مناسب نیست

تنبیه فقط محرومیت از یه وسیله یا جایی رفتن شروع کنین و با آرامش کامل به خواسته هاشون نه بگین اما درحدی که بهشون لطمه نزنین

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
جایزه تعیین کن منظور جایزه هم مالی نه مثلا خونه عمه رفتن قصه خوندن .... بچه ها دلشون با همه چی ...

پسرم کلی شوق داره برا درس خوندن مادرشوهرم هی گیر میده صبح میگه این نمیره گفتم شاید مجازی باشه برگشته میگه نمیخواد برا چی پول میدی وقتی مجازی خودت باید درس بدی میگم عیب نداره تهش یک و پونصد خرج میشه دیگه فدا سرش برگشته میگه اونم پوله دیگه مگه اب اورده کم مونده بود بگم به توچه شوهرم کار میکنه برا این خرج کنیم بازخودمو کنترل کردم

نه گفتنتون در حدی نباشه که بچه آسیب ببینه و هر چیزی تبدیل به ارزو بشه

نه  هنوز سه سالشه از اول هر جوری عادت بدی همونجوری بار میاد خداروشکر تا الان خوب بوده در حد توانمون خریدیم نه زیاد نه کم 

مثلا یه ماشین داره میگم بخرم میگه نه خودم دارم با حالت تعجب میگه 

شُکر 
چندروز پیش قرار بود بریم بیرون برام کاری پیش اومد نشد برم ..واای ی قیامتی ب پا کرد ...همه جارو ریخت ...

عزیزم واسه بیرون رفتن همه بچه ها اینجوری میکنن حالایکی مودبانه یکی با این جیغ و داد

طفلکیا گناه دارن از بس خونه موندن دوست و همبازی ندارن 

منتظر اتفاقات خوبم 
واقعا حس میکنم از چشمم افتاده .بهش هرچی محبت میکنم .جوری ک دوستاش میگن خاله کاش تو مامان ما بودی .ام ...

😂😂ای جانم اشکال نداره مامانی مهربونش 💙

اللهم عجل الولیک الفرج....

بچه اسمش روشه بچه

ولي شوهرت كه ديگه بزرگ شده من جات بودم انقد شوهرمو مي زدم دندوناش بريزه   

1390 کنار اسمم تاریخ تولد یه دختر کوچولوی عزیزیه برام،فکر اشتباه نکنین❤️