2777
2789
عنوان

شما بودن عذاب وجدان میگرفتین

193 بازدید | 5 پست

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم برادرم راننده ماشین سنگینه واز خانمش جدا شده پسرش وقتاییکه داداشم میاد میاد پیشش داداشمم خونه وماشینشو داده به خانمش خودش با پدر ومادرم زندگی میکنه۰الان چند روز خانمش وپدرومادر خانمش کرونا گرفتن ولی حالا برادر زاده خوبه۰من تز برادرم خاستم اینسری که اومد پسرشو نیاره ۷ونه بابامینا چون احتمال ناقل بودنشهست حالا داداشم زنگ زد گفت که نمیاد وباز بار میبره فکر میکنمچون دلش نیومده وقتی اومد پسره شو نیاره خونه بابام اینکارو کرده۰حالا من دارم از عذاب وجدان میمرم که مجبور تو این گرما باز بتو راهها باشه اخه ۸روز بود رفته بود۰از طرفیم نگران پدرومادرم بودم به نظرتون اشتباه کردم

نه کار درستی کردی 

هیچچچچ عذاب وجدانی هم نداشته باش 

ایشالله دفعه بعد

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نشدم شما گفتی نیار پسرشو اورده ؟

الان فهمیدم پسرش رفته خونه بابام۰بیچاره داداش واسه اینکه نیاد دوبار بار زده رفته بندر انا پسرش حثخودش اومده میگه چند روز خونه خالم بودم اونجا راحت نبودم اومدم اینجا مامان وبابام میگن گناه داره نمیتونیم ولش کنیم تو کوچه که مامانش مریض باباشم اینجا نیست