2777
2789
عنوان

ديشب

194 بازدید | 14 پست

ديشب تايپيك زدم واسه حفظ ابرومون صلوات بفرستيد 😭دلم خيلي گرفته نه اينكه من ادم خوبي باشما نه اصلااا ولي خيلي سعي كردم همين نمازمو سر وق بخونم همش توكل به خدا كردم همششش دعا كردم خيلي دعا كردم واسه ي حاجت كه براي خدا اب خوردنه واسه اونكه ميتونه همه چيو ب ضرب درست كنه  واسع خدايي كع ازش همه جا تعريف كردم  اما 😭اصلا هوام نداره 😔😔😔😔😔😔 

خدایا برای همه چی شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه ک‌نمیشه  دعا کنیم بنفعمون باشه...خیلی وقتا منم یه چیزی خواستم ک نشده..اولش یکم گله میکنم ...

خدا قادره ميدونم قادر به چيزي كه حتي به صلاحت بكنش 😭اما منو هميشه دق ميده 

خدایا برای همه چی شکرت

هيچوقت اينو قبول نداشتم چون ميدونم خدا قادر تر از اين حرفاست كه هرچيزو به صلاح كنه 😓

اصلااا این حرفو نگو یوقتایی واقعا ی چیز ب صلاح ادم نیس خودم دیدم 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
😭برام دعا كنيد

ان شالله عزیزم حاجت روا باشی با خیر 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خدا قادره ميدونم قادر به چيزي كه حتي به صلاحت بكنش 😭اما منو هميشه دق ميده 

بله درسته قادر و تواناست..ولی نمیشه ک من هر چی بگم بگه باشه...

مثل یه بچه مگه هر چی بگه مامان باباش بش بله میگن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بله درسته قادر و تواناست..ولی نمیشه ک من هر چی بگم بگه باشه... مثل یه بچه مگه هر چی بگه مامان باباش ...

ميدونم اما من خدا رو يجور ديگه قبول دارم ممنونم ❤️

خدایا برای همه چی شکرت

هيچوقت اينو قبول نداشتم چون ميدونم خدا قادر تر از اين حرفاست كه هرچيزو به صلاح كنه 😓

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم  اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم  اللهم صل علی ...

خيلييييي ممنونم ازتون با قلب مهربونتون 😭ان شاءالله حاجتتون ررا بشه❤️❤️❤️

خدایا برای همه چی شکرت