2777
2789

واقعا دلخورم چقدر سعی کردم ثبت نام کنم سوالی پیش اومد بپرسم اما همیشه تاپیکام بدون جواب موندن فوقش یکی دوتاش 

جان بپرس هلن اینجاست😉

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برین تاپیک قبلی یکم زیاده تایپ نکنم

ببین اگه میدونی کدوم بیمارستانه برو جلوی بخش بستری ها به نگهبان اسمشو بگو اگه گفت چه بخشی بگو بخش کرونا میخوام بدونم بستریه یا نه خودش میگه یه راهشم اینه زنگ بزنی همون بیمارستان زنگ بزنی  اسم مریضو بگی و بگی توی بخش کروناست اگه نباشه میگن بهت

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
ببین اگه میدونی کدوم بیمارستانه برو جلوی بخش بستری ها به نگهبان اسمشو بگو اگه گفت چه بخشی بگو بخش کر ...

میگه  به اتاق ایزوله بهم دادن البته این بیماری زمینه ای داره سیستم دفاعی بدنش از بین رفته همیشه اینطوری میشد اما الان احستس میکنم قایم کرده چون با توجه به بیماری زمینه ای امکتن نداشت تو اون بیمارستان بستری بشه

میگه  به اتاق ایزوله بهم دادن البته این بیماری زمینه ای داره سیستم دفاعی بدنش از بین رفته همیشه ...

ببین بخش کرونا توی بیمازستان از بخشای دیگه جداست کاملا بیشتر بخش جراحیو اختصاص میدن به کرونا پس ۱۰۰درصد توی بخش کروناست البته اگر کرونا داشته باشه

ببین بخش کرونا توی بیمازستان از بخشای دیگه جداست کاملا بیشتر بخش جراحیو اختصاص میدن به کرونا پس ۱۰۰د ...

منم تغریبا مطمینم ولی از اینکه گردن نمیگیره ناراحتم چون همش خودشم پیش مامان وباباش مامانمش همش میره بیمارستان ومیاد میگم خوب بچه شم ناقل میشه دیگه میخاد بفرستتش پیش داداشم خونه بابام۰بخدا من داداشم کرونا گرفت سریع زنگ زد گفتم امیرد نفرست خونه مامان داداش مریضع۰اما این همش میگه نه کرونا نگرفتیم هممون ازمایش دادیم منفی شده در ضمن اون بیمارستانی که بستریه اول بیمارستان کرونایی تو شهر ما

منم تغریبا مطمینم ولی از اینکه گردن نمیگیره ناراحتم چون همش خودشم پیش مامان وباباش مامانمش همش میره ...

اگه برادرتون مریضیه زمینه ای داره حتما پیگیر باش مردا متاسفانه اصلا اهمیت نمیدن به اونم کاری نداشته باش دیگه هر کی نون دلشو میخوره