2777
2789

یه دفعه به مادرشوهرم گفتم ما زندگیمون خودش سخت هست تو رو خدا درک کنید جواب داد ناشکری نکن کجا زندگیت سخته، حالا از بعدش هر حرفی توی خونه میزنم شوهرم میگه ناشکری نکن، امروز دلم گرفته بود یه آه کشیدم میگه به قول مادرم با ناشکری های تو زندگی ما هیچ موقع روز خوش نمیبینه، از بعد از این حرف مادرشوهرم دیگه هر اعتراضی می کنم میگه تو از ناشکریت اینو میگی، خسته شدم کسی جوابی بلده من بگم، من خسته شدم بسکه از این خانواده حرف شنیدم و نتونستم جوابشونو بدم

😐

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خداروشکر که اینا رو دارم ولی انسان حق اعتراض داره

بعنی ما همینا رو داریم بس دیگه نباید چیزی بخوایم نباید پیشرفت کنیم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

چرا انقد باهاشون راحتی و مشکلات زندگیتو میگی 

از این به بعد برات تجربه شد هیچ مشکلی رو بهشون نگی‌

به شوهرت بگو حالا یه حرف یاد گرفتی لازم نیس صدبار بگی 🙄

:):)     :)