2777
2789
عنوان

شوهرم رمز گوشیشو بهم نمیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 34 پست

وقای چیزی نباشه چه دلیلی داره رمزشو بهت نگه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول زندگیتون تا الان هیچ وقت نگفته؟ چون یکی از آشناها میگف انقد تو گوشی شوهرم سرک میکشیدم و بهش گیر میدادم لج کرده رمزو عوض کرده و نمیگه بهم☹ البته بلانسبت شما! منظورم اینه انقد چک کردن و گیر دادنا زیاد شده ایناها یاد میگیرن لج کنن

زن و شوهر مگه این حرفارو دارن باهم

آره منم اینو میگم بهش میگه خصوصیه شب یه دختر لایو گذاشته بود یه چیزی واسش نوشت میخواستم نگاه کنم نشون نداد گفتم میدونم دیگه دختر میگه تو غلط میکنی به گوشی من نگاه میکنی حتی یه سیلی و لگد هم بهم زد

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
نگران نباش عزیزم  برات صلوات میفرستم

فدای دل مهربونت😔😔

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

مردا دوست ندارن زیاد تو کارشون دخالت کنی ، گیریم که رمز رو بهت گفت با ذهنت میخوای چیکار کنی هان؟

اگه هی بگی داری مشکوک میزنی و روش زوم کنی اولش میخواد اعتمادتو جلب کنه ولی بعد یه مدت میگه اش_نخورده_و_دهن_سوخته#  

پس بزار برم قشنگ هرکاری که دلم میخواد بکنم اگرم زنم چیزی گفت حداقل نسوزم ....

همه چیز از ذهن انسان شروع میشه از ذهن ..‌‌

نمیدونی چه قدرتی داره این ذهن..‌‌

ادیسونی که از مدرسه پرت شد بیروت با قدرت ذهنش برق رو تاریخ بشریت هدیه کرد...

قانون جذب نگاه نمیکنه تو چی دوست داری یا از چی بدت میاد ، هر فرمانی که بهش بدی میگه:

فرمانبردارم_سرورم#  

حالا تو بگو شوهرم خیانت می‌کنه اونم میگه

فرمانبردارم_سرورم#  ‍

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
مثل خودش رفتار کن  رمزتو عوض کن بهش نده تا متوجه رفتارش بشه

حالا اون موقع فکر میکنه منم مثل خودش با کسی هستم

آره منم اینو میگم بهش میگه خصوصیه شب یه دختر لایو گذاشته بود یه چیزی واسش نوشت میخواستم نگاه کنم نشو ...

😑😑😑😑

چه بی شخصیت

ببخشید اسی ولی حس خوبی ازش نگرفتم حس میکنم ریگی به کفششه که اینطور گارد گرفته

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
چه پرروئه 

خیلی حالا رمز گوشیش به کنار 

خیلی بداخلاق و بد دهنه

😑😑😑😑 چه بی شخصیت ببخشید اسی ولی حس خوبی ازش نگرفتم حس میکنم ریگی به کفششه که اینطور گارد گرفته

چرا معذرت خواهی خب خودم میدونم دیگه با دخترا چت میکنه قبلا سعی میکردم رمز گوشیشو پیدا کنم ولی الان نه از این ناراحتم چرا میگه به گوشیم نگاه نکن وقتی تو دست خودشه

چرا معذرت خواهی خب خودم میدونم دیگه با دخترا چت میکنه قبلا سعی میکردم رمز گوشیشو پیدا کنم ولی الان ن ...

😔😔😔

متاسفم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
متاسف نباش گلم 😭

برات صلوات فرستادم انشالله که خدا خودش کمکت کنه