2777
2789

هم خودتون هم عزیزانتون. ممنون بابت دعاهای قشنگ و دل پاکتون❤😍

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی خدا رو شکر عزیزم چقدر خوب

میگم شوهر منم پارسال انگشت کوچیکش نصفش قطع شد یعنی الان میتونه پیوند بزنه؟ اینم بگم از همون جا هی ناخونش مثل یه استخون تیز میاد بیرون

خواهر زاده ات چند وقته که انگشتش قطع شده؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
انگشتش کجا قطع شده بود؟ لطفا بگو جزییات رو برام مهمه ، خداروشکر الان بهتره ؟

لای درآهنی مونده بود کامل قطع نشده بود خداروشکر. یه پیوند کمی مونده بود دکتر پیوند زد و گفت اگر این اتصال خون رسانی کنه نتیجه میده. امروز گفت خدارو هزاران مرتبه شکر مثل روز اولش میشه

وایییی خدا رو شکر عزیزم چقدر خوب میگم شوهر منم پارسال انگشت کوچیکش نصفش قطع شد یعنی الان میتونه پیو ...

عزیزم زمان تو پیوند خیلی مهمه در حد چند ساعت اول باید انجام بشه. بازم نمیدونم

لای درآهنی مونده بود کامل قطع نشده بود خداروشکر. یه پیوند کمی مونده بود دکتر پیوند زد و گفت اگر این ...

خدا روشکر ،پسر من دستش لایک در حمام‌موند که چوبیه و ضد آب ،خ ناجور شد ولی دکتر گفت نشکسته عکسم ننوشت ،خ سخت بود خیلی