2777
2789
عنوان

گم شدن :(:

157 بازدید | 15 پست

امسال کنکور دادم و افتضاح بود از اواسط دوازدهم تا الان احساس می کنم از پزشکی خوشم نمیاد و از قبل هم از بقیه رشته های تجربی خوشم نمی اومد :(: فقط به هنر علاقه دارم که اون هم خیلی از رشته ها آزمون عملی داره که من بلد نیستم یا از فضای بدش میگن :(: تنها دلیلی که از پزشکی بدم اومد این بود که حداقل تا ۳۳ سالگی درگیری ( برای درامد خوب) و خب سه سال پیش درک درستی از این روزها نداشتم چیکار کنم :(💔 من ترجیح میدم تو سن کم ماهی ۱۰ میلیون درامد داشته باشم تا اینکه تو ۴۰ سالگی ماهی ۶۰ میلیون ولی داغون باشم ... شاید هم همش تلقینه؟! 

سلام به همه امروز در تاپیک آخرم دعا سریع الاجابه امام رضا(ع) رو گذاشتم(دوتا عکس هستن یکیشون صفحه دوم و دیگری صفحه سوم. روی عکس ضربه بزنید تا با بهترین کیفیت بخونید)

توجه شود که گذاشتن این پیام هدف کار خیر است و چه بسا کسی که حاجتی دارد در تاپیک شما این پیام را ببیند

ان شاالله همه هر چه سریع تر به حاجتشون برسن🌹

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا بیا برو پزشکی،خواهش میکنم روی مسئولین دانشکده پزشکی،علل خصوص پروفسور سمیعی رو زمین ننداز گلم🤭

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دانشگاه‌تهران و بهشتی برات فرش‌قرمز انداختن بگو کتسل کنن😐😕🤐

شما الان به خاطره اینکه رتبت افتضاح شده فک میکنی این حرف رو میزنی

وگرنه هیشکی از پزشکی بدش نمیاد

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
چقدر خندیدم 🙄

بد اخلاق😢🥺

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دانشگاه‌تهران و بهشتی برات فرش‌قرمز انداختن بگو کتسل کنن😐😕🤐 شما الان به خاطره اینکه رتبت افتضاح ...

کاش می پرسیدی چی شد قبول نشدی بعد حرف میزدی-_- هنوز نتایج نیومده :/ ولی میدونم قبول نمیشم به خاطر این هم نیست نمی دونم چه جوری بنویسم که متوجه منظورم بشی

اول اینکه من سه ماه مونده به کنکور مادربزرگم رو از دست دادم و کرونا گرفتم یه هفته بعد امتحان نهایی بود و بعد هم بقیه ماجرا ... دلم واسه بچه هاتون سوخت یه لحظه ... من فقط کمک خواستم ... بعد هم وقتی که تو این مملکت خانواده به هنر علاقه نداره و من تا الان چیزی نمی دونستم چه توقعی دارید

مشکل اینجاست به کسی هم نمیشه گفت از بس سرزنش می کنند 💔

من دارم تحقیق میکنم واسه انتخاب رشته به هیچی علاقع ندارم امروز مامانم به زور میخواست بهم بفهمونه رشته اتاق عمل خوبه آخرش عصبی شدم گفتم خفه شو بهش💔