دنیااا_،، مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 111 عنوان پنکیک طیف صورتی 88 بازدید | 6 پست امروز یه پنکیک مای خریدم آلان اومدم خونه امتحان کردم یکم طیف صورتی داره یه جوری میشه رو صورتم 😐چیکارش میتونم کنم به جز اشغالی؟با چیزی نمیشه مخلوطش کرد تا این رگه صورتیش از بین بره؟ 1400/04/26 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 منم ی پنکیکگرفتم اینجوری بود خیلیم گرون گرفتم مارکش یادم نیس میزدم میگفتن چرا قرمزی😂😐دیگه نزدم بیشورو فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
دنیااا_،، مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 111 به عنوان رژ گونه ازش استفاده کن😉 😂😂اینم میشه یه جا نوشته بود با زردچوبه قاتیش کنی ولی میترسم پوستم رنگ بگیره 😂
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24953 😂😂اینم میشه یه جا نوشته بود با زردچوبه قاتیش کنی ولی میترسم پوستم رنگ بگیره 😂 لازم نیست با چیزی قاطیش کنی.. ♥️
دنیااا_،، مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 111 لازم نیست با چیزی قاطیش کنی.. ♥️ پس چیکارش کنم ؟برا رژگونه میشه اینجوری استفاده کرد ولی برا کل صورتم و به عنوان پنکیک نمیشه باید یه بلایی سرش بیارم
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24953 پس چیکارش کنم ؟ برا رژگونه میشه اینجوری استفاده کرد ولی برا کل صورتم و به عنوان پنکیک نمیشه باید یه ... به جای رژ گونه استفاده کن دیگه.. ماندگاریش هم خوبه .. میتونی با رژ گونه ی مورد علاقه ات ترکیبش کنی ..