2821
2789

امضام ارزومه

مطمئنم بهش میرسم

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

ای هی نمیدونم نه نمیرسم بهش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

کنکور قبول بشم 

نمیدونم میشه یا نه :( ولی میشه برام دعا کنید خیلی تحت فشارم 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

دوست دارم از یاوران امام زمان علیه السلام باشم.

اگه توفیق بدهند بله.وگر نه من کجا و کوی یار کجا

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
یه رشته خوبی دانشگاه امسال قبول شم

منم میخوام 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇

کنکور

برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈
کنکور قبول بشم  نمیدونم میشه یا نه :( ولی میشه برام دعا کنید خیلی تحت فشارم

ان شاء الله قبول میشی عزیزم اصلا خودتو تحت فشار نذار منم این روزا و گذروندم خیلی راحت تر از اونیه ک فکر کنی واست دعا میکنم اون رشته ای ک دلخواهته قبول شی💖

ان شاء الله قبول میشی عزیزم اصلا خودتو تحت فشار نذار منم این روزا و گذروندم خیلی راحت تر از اونیه ک ...

مرسی فداتشم