2777
2789
عنوان

وسواس فکری

140 بازدید | 13 پست

خانما شما هم دائما کاراتونو تحلیل میکنید و مدام سبک سنگینشون میکنید که نکنه کارتون زشت یا حرفتون بد و دوپهلو یا برخورنده باشه؟

تونستید از شر این افکار رها بشین؟من هر وقت با دیگران معاشرت میکنم این کلنجار ذهنی رو با خودم دارم.ایا فلان جا بد بودم یا لحنم بد بود.میدونید متاسفانه حس میکنم رفتارم خجالت اور و استرسیه مدام گند میزنم حس می کنم رقت انگیزم.مدام سوتی میدم.واسه درست شدن این وضعیت چه راهی پیشنهاد میدین؟خودتونم این وضعیت رو داشتین ؟

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خانمی گفت:   وسواس فکری از سودای مغز هست،مرتب شیره انگور بخور،هر شب هم اسطوخدوس دم کن بخور. ...

چه جالب.مرسی عزیزم از راهنماییت انجامش میدم

ختم سوره مبارکه الناس جهت دفع وسواس

بسم الله الرحمن الرحيم 
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) إِلَهِ النَّاسِ (3) مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (6) 

این ختم برای کسانی که وسواس فکری .روحی وروانی دارند مفید است . وسوسه میتواند از هوای نفس انسان باشد یا از اجنه ی که بر همزاد جنی انسان تسلط پیدا میکنند .لذا این ختم به شما کمک میکند که از شکیات .انحراف فکری .‌قضاوتهای اشتباه .ترک گناهانی که از وسوسه میباشد راحت بشوید و به ارامش نسبی برسید . میتوانید برای کسی که وسواس دارد این ختم را به نیت رفع وسواسش انجام بدهید سعی کردیم دستوارت را به روش ساده وآسان برای شما بزاریم که بهتر استفاده کنید .
سید حمزه موسوی
کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی 
منم مثل شما بودم یک مشاور خوب بهت معرفی میکنم ازش وقت بگیر حتما مشکلت حل میشه شمارش ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ دکتر ...

ممنونم عزیزم