2777
2789
عنوان

میشه به یه مادر کمک کنید.واقعا به تجربه تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 38 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب میبرمش. میشه واسش دعا کنید. ب خدا حالم خیلی بد. از صبح همش گریه میکنم.
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ناز بانو جان من خیلی روش حساسم، از وقتی بچه م دنیا اومد همش استرس و نگرانی دارم
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من وقتی پسرم ۳ماهش بود یه روز جیدم همش داره سرش رو به چپ و راست تکون میده.وقتی شوهرم اومد بهش گفتم دیدی چی شد؟!بچه بیش فعال شده! بعد رفتیم خون مادر شوهرم دیدم وقتی پسرم _ین کار رو می کنه هی قربون صدقه اش میرن! بیچاره بچه ام یاد گرفته بود سرش رو تکون بده اما من با نگرانی بی خود فکر می کردم بیش فعاله
عزیزم نگرانیت خیلى بى مورده

تو اول باید بزارى ٤ دست و پا رفتنش خوب بشه باهاش کار کن
مثل با عروسک مورد علاقه اش و یا ظرف غذاش ازش چند متر فاصله بگیر تشویقش کن چهار دست و پا بیاد یا با فاصله باهاش بازى کن سعى کنه بیاد سمتت
وقتى ٤ دست و پا رفتنش خوب بشه کم کم دوس داره راه هم بره
این فکرا رو نکن دکترت هم نباید این حرف رو میزد
بیشتر بچه ها یکسالشون رد میشه شروع مى کنن به راه رفتن
من خواهرزاده هاى خودم بیشترشون از یه سالگى به بعد بود فقط یکیشون خیلى شیطون بود فعالیتاش رو زودتر از بقیه شروع کرد
خدا جونم خودت مواظب پسر کوچولوى من باش 💜💜💜💜💜💜💜