سلام من هفته ۳۷م هستم بشدت دست و پامو و شکمم میخواره آزمایش دادم دکتر گفت سالمی ، پماد کالامین وقرص سیتریزین داد ولی هیچ اثری نداره ، از غذاها هم ممکنه خارش بگیرم؟کلافه شدم کسی میتونم کمکم کنه؟
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
همینکه دکترت به فکر بوده ازمایش نوشته خیلی خوبه منم شکمم میخارید ازمایش دادم مشکلی نبود روغن زیتون میزدم ماساژ میدادم یکم کمتر میشد چیزی نمونده تحمل کن میگذره
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
شاید بخندی منم شکمم وحشتناک میخارید و نه پماد و نه خنکی هیچی اثر نداشت. زنهای مسن بهم گفتن بچت داره مو در میاره با موهای سیاه و سیخ سیخی دنیا میاد. دقیقأ همینجور شد
شاید بخندی منم شکمم وحشتناک میخارید و نه پماد و نه خنکی هیچی اثر نداشت. زنهای مسن بهم گفتن بچت داره ...
به منم میگفتن دخترم دنیا اومد کچل بود😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند