2777
2789
عنوان

عدد بتاتون چند بود

154 بازدید | 14 پست

سلام دوستان چند روز بعد از تاخیر ازمایش دادین من سه روز بعدش بی بی مثبت شد و امروز رفتم ازمایش و فردا جوابش میاد ک عدد بتا چنده ولی مگن چون زیر یه هفته تاخیر باید تکرار بشه بازم اره!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله عزیزم من این ماه  ب شوهرم گرمیجات دادم  از روز نهم پریودیمم یه روز درمیون اقدام ...

من والا 3 ساله منتظرم یه بار سقط داشتم هر کاری بگی کردیم دوا دکتر اما هیچ دیگه سپردم به خدا بدنم داغون شد با دارو انتظار داغونم کرد

من والا 3 ساله منتظرم یه بار سقط داشتم هر کاری بگی کردیم دوا دکتر اما هیچ دیگه سپردم به خدا بدنم داغ ...

ببین نمیشه بهش فکر نکرد و بیخیال شد ولی توکلت رو ببر بالاااااا من این ماه خیلیییی باخدا حرف میزدم خیلی حتی منی ک اعتقاد نداشتم چله حمد برداشتم الانم میگم فقط خاسته خدا بوده تو هم توکلت رو ببر بالا همین فقط از خودش بخاه دکترم نرو یه مدت اگ ازمایشاتو دادی و مشکل نداشتی

ببین نمیشه بهش فکر نکرد و بیخیال شد ولی توکلت رو ببر بالاااااا من این ماه خیلیییی باخدا حرف میزدم خی ...

مشکل نداشتم اما دارو ها و امپولا الان مشکل دارم کرده و کیست گرفتم و اندومتریما انقدر تو این سه سال با خدا حرف زدم انقدر توسل کردم اما انگار قسمت نی فعلا یه وقتا شاکی میشم نمیدونم چی بگم

مشکل نداشتم اما دارو ها و امپولا الان مشکل دارم کرده و کیست گرفتم و اندومتریما انقدر تو این سه سال ب ...

خدا ایشالله بهت ی نی نی سالم بده بسلامتی عزیزدلممم