2777
2789
عنوان

بچه ها میکاپ ارتیست شیرازی خفن بگین برا عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 35 پست
اینستاهاشونو بزار عزیزم 

ندارمشون گلم 

سرچ کنی میاد برات 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا،شاید اون روزی که من دیدمش اعصابش ضعیف بوده😂من سه سال پیش دیدمش

😁😁😁شاید نمیدونم والا 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
برو مرودشت ارایشگاه غزل عالیه من ۸ سال پیش عروسش بودم عکسامو هر کی میبینه باور نمیکنه مال ۸ سال پیش ...

غزل خواهر شوهره ابجیم عروسه ویژش بود خیلی خشگل شده بود بینهایت تمیز بود کارش اتفاقا یکی از انتخابامه ولی کار بقیه رو هم میخوام ببینم بعد تصمیم نهاییمو بگیرم

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....

من عقد و عروسیم ملکه طلایی، عفیف اباد بودم. کارشون عالی بود. البته تقریبا تمام سالن های معروف رو سر زدم

ساقی دوستم رفته بود اصلا خوشم نیومدانگار داخل خونه درستش کرده بودن.

دختر خواهرم غزل رفته بود با اون یکی دختر خواهرم یه مدل شده بودن. یعنی ارایشش بد نبود ولی همش یه مدل ارایش و شنیون داره.

شادی شنیونش خیلی بد بود و میکاپش هم خط لبخند و کنار چشم خط میندازه.یعنی کرمی که استفاده میکنه خوب نیست.

اهو که چند نفر رو عروسش بودن دیدم افتضااااااااح یه چی میگم یه چی میشنوی

عروس لبنان هم همچنان خلیجی و خزو خیل 

فرشته هم که ارایش دوستم ماسیده بود. البته یکی دیگه از عروساش هم کع دیدم اصلا خدشم نیومد

خلاصه ملکه طلایی پیجش داخل اینستا هستش و میتونی عروساشو ببینی.

البوماش هم که ببینی عقدی هاش خیلی خوشگل و ناز شدن. عروساش هم هر مدلی که بخوای دقیق همون رو تحویل میده.. 

تامای کجاست؟

• آدرس:شیراز، بلوار پاسارگاد، خیابان پاییز، سه راه شهدای عشایری، بعد از مجتمع فرهنگیان، ساختمان آترینا ، آرایشگاه تامای
  • #پاسارگاد
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
من عقد و عروسیم ملکه طلایی، عفیف اباد بودم. کارشون عالی بود. البته تقریبا تمام سالن های معروف رو سر ...

میکاپم بهش عکس بدم مث خودش برام در میاره؟

ادرس پیج اینستاشو بده عزیزم

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
بهترین میکاپ های شیراز رو الان آوا فتوت، سونیا، انجام میدن ، بعدش به نظرم کار اوتانا بانو و الن و آذ ...

مرسی عزیزم حتما سر میزنم ب پیجاشون

من برای عروسیم رفتم آرایشگاه شادی  6 سال پیش  الان عکسمو ببینی انگاری ارایش و شنیونم مال ...

پیج سالنش داری؟

برو مرودشت ارایشگاه غزل عالیه من ۸ سال پیش عروسش بودم عکسامو هر کی میبینه باور نمیکنه مال ۸ سال پیش ...

پیج سالن غزل داری؟

میکاپم بهش عکس بدم مث خودش برام در میاره؟ ادرس پیج اینستاشو بده عزیزم

من یکی از عکسای عروس سالن مامان نیکو اهواز رو بهشون نشون دادم هم رنگ موهام هم میکاپم هم شنیونم دقیقا همون دراوردن. عالی بود .میکاپم رو راضیه انجام داد شنیونم رو پارتنرش یادم رفته. چون سه نفر هستن. خود راضیه کارش عااالیه

https://www.instagram.com/malaketalaei/

من یکی از عکسای عروس سالن مامان نیکو اهواز رو بهشون نشون دادم هم رنگ موهام هم میکاپم هم شنیونم دقیقا ...

خیلی کارش خوبه خوشم اومد احتمالا برا مشاوره میرم پیششون