2777
2789
عنوان

بچه ها برای شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟🥺

171 بازدید | 22 پست

من دو سه ماهی سایت نبودم تقریبا چند روزه اومدم قبلا بالای صفحه نی نی سایتم عکس پروفایلم بود ولی الان هیچی نیست حتی وقتی پست میذارم عکس پروفایلم سفیده عکس پروفایلم نمیاد چرا همچین شده؟ برای شما هم همینطوره؟؟؟؟؟🤕😪

یا فقط برای من اینجوری شده؟ مشکل از گوشیمه؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هستش ولی مال تو سفیده

آره برای همین تعجب میکنم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
واسه ماهم سفیده 

یعنی پروفایل خودتون سفیده یا پروفایل من؟

عکست مشخصه..‌.لابد داره لود میشه

شما الان عکس پروفایل منو میبینی؟

برای من سفیده

منم. امضا نمبتونم بزازم

شاید سایت باز دوباره ایراد پیدا کرده اعصابم خورد شده 

بله عکس یه خانومه متحرکه دارم میبینم.ببین سایت چندروزی سرعتش پایین بود احتمالا نتونسته لود کنه هنوز

آره درسته همونه 

مرسی عزیزم فکر کردم نکنه مشکل از گوشیمه 

نه شایدم سرعت اینترنتتون ضعیفه..ولی واس من میاره

نه سرعتش خوبه تقریبا میرم به نی نی یار بگم شاید بتونه درست کنه