2777
2789

منکه شوهرم ۳۰۰تاس باید انسولین بزنه

فردا جواب ازمایششو میبرم دکتر که تجویز کنه براش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

۱۷۰

ای وان سی هم ۶.۵ بود

ولی فقط متفورین گلوکوفاژ میخورم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وان سی شما خیلی خوبه معلوم قندتون خوب کنترل شده

دکتر غدد به‌من گفت قندناشتات که بالاست بیشتر دلیلش استرس

وگرنه  قند بعد از غذا هم خوب بود (الان یادم نیست چند بود🤦‍♀️)

ولی خب سعی میکنم شیرینیجات و چیزهایی که قند مصنوعی  داره نخورم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم