2777
2789
عنوان

جواب تیکه های خواهر شوهر

9145 بازدید | 33 پست

دیروز رفته بودیم خونه مادرشوهر بعدش برگشته میگه فلانی انقد از خودش تعریف میکنه یکی از فامیلاشونو میگف وسط حرف برگشته میگه اونی که کمبود داره خیلی حرف میزنه

یا میگفت همون آدم میگه من هرکاری بکنم خواهرشوهرام انجام میدن احساس کردم منو داره میگه کلا اخلاقشون یجوریه که فکرمیکنن همه ع ن ن اینا خوبن فقط چن سری هم حرفاشو اینجوری غیر مستقیم گفته بقیه رومثال زده خیلی بدم میاد از این کارش چطوری بفهمونم بهش چی بگم که اینقد تیکه نندازه این و اون مثال نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت کن تو خودش بترکه با ی قیافه ای ‌ک خونسردی و بیخیالی ازش میریزه ی نیگاش کن و خودتو ب یکاری مشغول کن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

من باشم هیچ اهمیتی نمیدم

میذارم انقد حرف بزنه ک خودش خسته شه 

خودمو میزنم علی چپ  میگم واای آره عزیزم  چ بد  فلان

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

تا وقتی مستقیم بهت چیزی نگفته سکوت کن ک آدم بده خودت میشی وگرنه اگه حرفی بزنی میگه من منظورم تو نبودی توهم میشی مقصرشروع دعوا ک همه چیو ب خودش گرفته

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
سکوت کن تو خودش بترکه با ی قیافه ای ‌ک خونسردی و بیخیالی ازش میریزه ی نیگاش کن و خودتو ب یکاری مشغول ...

خیلی بدم میاد اینجوری حرف میزنه خودش از همه بدتره یکی که خودش ترتمیز باشه این حرفو میزنه یکی که خودش از بفپقیه شلخته تره

تا وقتی مستقیم بهت چیزی نگفته سکوت کن ک آدم بده خودت میشی وگرنه اگه حرفی بزنی میگه من منظورم تو نبود ...

آخه بدم میاد اینجوری برخورد میکنه تا الان خودمو زدم به اون راه اصلا حرف خاصی هم نمیزنم بهشون هرچی بپرسن جواب میدم

توهم مثل خودش با تیکه جوابشونو بده .بگو بعضی ها انقدر ترسو و بزدل آن حرفاشونو با تیکه میگن جرئت نمیک ...

بخدا خودش ماهی یبار میره خونه مادشوهرش سه سالم باهاشون قهر بوده میبینه بقیه میگن عروستون خوبه اونجوری میکنه خیلی هپ حسوده من کاری کنم زودی میره اون کارو انجام میده حالا از آرایشگاه بگیر تا ی لباسی چیزی میگیرم

آخه بدم میاد اینجوری برخورد میکنه تا الان خودمو زدم به اون راه اصلا حرف خاصی هم نمیزنم بهشون هرچی بپ ...

موقعی ک حرف میزنه خودتو با گوشی سرگرم کن توجه نکن بش

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خیلی بدم میاد اینجوری حرف میزنه خودش از همه بدتره یکی که خودش ترتمیز باشه این حرفو میزنه یکی که خودش ...

تو رو خدا عصابتو رو خانواده شوهرت خورد نکن

پیرت میکنه

فردا پس فردا همین ناراحتیا باعث مریضیت میشه خدایی نکرده

نکن خواهرمن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙