2777
2789

سلام الهی همیشه خودتون و خونواده تون سالم باشین در حق یک جوون که تصادف کرده و الان بیهوشه دعا کنید بچه ۹ ماهه داره خیلی حالشون داغونه دخترش خیلی باباییه شبا نمیخوابه😭شده یک سوره حمد هم بخونید خدا خیرتون بده الهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما از قلب من خبر داری که میگی سیاهه  من چیزی نمیگم  ولی خوب میدونم بخاطر حرفهای بدی که به من گفتی بدترینش دلت سیاهه که ابن حرفت منو به گریه انداخت    پیش خدا جواب پس میدی خدای جای حق نشسته  عزیزم    من نفرینت نکردم و فقط دوست داشتم خدا نکه اذیتت کنه و فقط بهت نشون که آدمارو زود قضاوت نکنی و نیت من همین بوده  خدا رو شکر میکنم که خدا از نیت من خبر داشته ..... شب قدر حاجت روا بشی   امشب هم 1 بار سوره واقعه و 1 بار توحید و 7 مرتبه اسم اعظم یا الله  برای حاجت روایی عالیه   ❤

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

چرا به من میگی دروغگو  از  دیشب که کامنتو خوندم گفتی اسم خدیجه کلا از عرف جامعه خارجه گریم گرفت !! بعد اومدی منو قضاوت کردی گفتی خشم داری و گفتی دعوا داری ولی به همین شب مقدس قسم با شما هیچ دعوایی ندارم   به من  گفتی لحنت عوض کن  درحالی که صدای منو نشنیدی    

من با شما بحث کردم  که از حرفای شما حس کردم  که شما اسم منو تحقیر کردی خواستم دلیل بدونم که چرا این اسم از نظر شما از عرف خارجه مگه چشه  داشتم آرام باهاتون صحبت میکردم شما دعوا برداشت کردین  این دیگه مشکل من نیست  آخرش اومدی گفتی چقدر دلت سیاهه  مگه دل منو دیدی؟؟؟  الانم  گفتی چقدر تو دروغ گویی من از کامنت دیشبت گریم گرفت بعد جوابت دادم  

بخدا داشتم دعات میکردم     الان واقعا واقعا بغض کردم  ........  

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چرا به من میگی دروغگو  از  دیشب که کامنتو خوندم گفتی اسم خدیجه کلا از عرف جامعه خارجه گریم ...

خآنم گل عزیز من خانم من به خدا به‌ قرآن به پیر به پیغمبر به امام علی من بهت توهینی نکردم اسمتو مسخره نکردم تو رفتی واسه من تاپیک زدی حق النسه گردنت اینکارا خیلی زشت بود رفتی تاپیک زدی کلی هم پشت سرم حرف زدی اگه مسلمونی این غیبت   مگه من میدونستم اسمت خدیجه ست آخه من چیکار به اسم شما دارم اسم خودمم مذهبیه عربیه مشکلی هم ندارم ولی اسم خودم هم آگر کسب بگه واسه بچه ش میگم نزار الان تو عرف جامعه نیس آخه چرا گارد میگیری به خدا بده

چرا به من میگی دروغگو  از  دیشب که کامنتو خوندم گفتی اسم خدیجه کلا از عرف جامعه خارجه گریم ...

چرا فکر میکنی من باهات لجم احه مگه من ترو میشناسم دختر خوب من حای خواهر بزرگت چرا اینقدر الکی گارد میگیری نسبت به چیزی که نمیدونی تو دل من چی بوده تو اول شروع کردی من ازت معذرت هم خواستم ولی رفتی واسه من تاپیک زدی خدایی کارت زشت بوده من اینکارو میکردم تو چیکار میکردی

مگه نگفتی هرچی از دهنم دراومد بهت گفتم خب چی گفتم ؟؟ ترو به امام علی قسم که امشب  شب ضربتشه قسمت میدم بگو چه فحشی بهت دادم؟؟ چه توهینی به خودتو کردم ؟؟   این تویی که گفتی بی ادب این تویی گفتی دعوا داری این تویی که گفتی بهم دروغگو  حالا من بگو من به شما چه توهینی گردم  بگو دیگه  قسمت دادم به جان دهند بگو اینجوری اشکم دراوردی  به من توهین کردی به من میگی بی ادب  دروغگو   

بگو دیگه   مگه نگفتی من هرچی از دهنم دراومد گفتم خب بگو چی گفتم   

منم از ته دلم واگذارت کردم بخدا  چون من هیچ توهینی به شما نکردم   به شما نگفتم بی ادب  به شما نگفتم دروغگو به من گفتی مریض   من الان  قرآن دستمه و دارم گریه میکنم  از حرفای شما برو حرفای منو از اول بخون اگه یک کلمه به شما توهینی کرده باشم 

چرا فکر میکنی من باهات لجم احه مگه من ترو میشناسم دختر خوب من حای خواهر بزرگت چرا اینقدر الکی گارد م ...

مجبور بودم  چون استارتر  تاپیک قفل کرد  

مگه نگفتی هرچی از دهنم دراومد بهت گفتم خب چی گفتم ؟؟ ترو به امام علی قسم که امشب  شب ضربتشه قسم ...

باشه واگزار کن به خدا تروخدا دست از سرم بردار خدا خودش بین من و شما قضاوت کنه به خدا حوصله بحث ندارم بچه کوچیک دارم که درگیر اونم تروخدا بیخیال من شو خودت برو کامنتای بخون تا بفهمی تاپیک زدی بر علیه من حالا طلبکاری جالبه بیخیال ولم کن خواهشا

عزیزم استارتر تاپیک قفل کرد مجبور بودم به ذهنم نرسید اینجا بیام بگم دوست نداشتم کاربرا بیان تو تاپیک  

الان فقط میخواستم قانع بشم که چرا این اسم خارج از عرفه مگه چشه همین شما ین چیز دیگه برداشت کردین 

عزیزم استارتر تاپیک قفل کرد مجبور بودم به ذهنم نرسید اینجا بیام بگم دوست نداشتم کاربرا بیان تو تاپیک ...

خب نظرمو گفتم اسم خودمم خارج از عرفه این ناراحتی نداره آخه من اسامی قدیمی رو نمی‌پسندم این نطر منه اسم خودمم واسه بچه های الان نمی‌پسندم این آخه ناراحتی نداره نمیدونم چطوری بگم دیگه

باشه واگزار کن به خدا تروخدا دست از سرم بردار خدا خودش بین من و شما قضاوت کنه به خدا حوصله بحث ندارم ...

به شما گفتم مجبور بودم تاپیک بزنم چون استارتر تاپیکشو قفل کرد من هیچی علیه شما ندارم  امشب هم حلالتون میکنم  شما هم بابت تاپیک حلال کنید بخدا خودم هم راضی نیستم که یکی دیگه بهت توهین کنه 

ولی هیچ وقت بهم نگفتی که من چی از دهنم دراومد و به شما گفتم 

خب نظرمو گفتم اسم خودمم خارج از عرفه این ناراحتی نداره آخه من اسامی قدیمی رو نمی‌پسندم این نطر منه ا ...

من خودم خواستم قانع بشم شما فکر کردین من دعوا دارم همین

عزیزم استارتر تاپیک قفل کرد مجبور بودم به ذهنم نرسید اینجا بیام بگم دوست نداشتم کاربرا بیان تو تاپیک ...

اسم خودم مهدیه ست آگر کسی بگه میخوام اسم دخترمو بزارم مهدیه خداشاهده میگم نزار میگم اسم حدید تر بزار این نظر منه چه توهینی آخه نظرمو گفتم مثه همه که نظرشونو میگم نمی‌فهمم چرا ناراحت شدی آخه تو هم در مورد اسم من بد بگو به خدا اگه ناراحت بشم