2777
2789
عنوان

خانمهای گل التماس دعا دارم واسه یک تصادفی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست
اسم خودم مهدیه ست آگر کسی بگه میخوام اسم دخترمو بزارم مهدیه خداشاهده میگم نزار میگم اسم حدید تر بزار ...

به هرحال خواهر حلال کن بابت تاپیک ...

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
به شما گفتم مجبور بودم تاپیک بزنم چون استارتر تاپیکشو قفل کرد من هیچی علیه شما ندارم  امشب هم ح ...

ببین تاپیک زدی که طرف اینجور اونجور کلی آدم هم ندونسته قضاوتم کردن این کارت واقعا بد بود ولش کن تروخدا عزیز من بخشیدم توهم ببخش تموم بشه بره من نمیدونم چند سالته ولی دختر خوب اینقدر سریع عصبانی نشو و گارد نگیر از من به تو نصیحت به خدا تاپیک و دیدم که زدی اثن هنگ کردم یه لحظه آخه من ازت تو تاپیک قبلی معذرت هم خواستم ولی خیلی بد برخورد کردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا قسم قصد نداشتم تو سایت شما رو خراب کنم ... نمی دونستم کجا با شما در ارتباط باشم  ..

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
بخدا قسم قصد نداشتم تو سایت شما رو خراب کنم ... نمی دونستم کجا با شما در ارتباط باشم  ..

باشه عزیزم ولش کن ایشالا خدا جفتمون و به راه راست هدایت کنه دنیا ارزش نداره خمو ناراحت کنیم خدیجه خانوم 

باشه عزیزم ولش کن ایشالا خدا جفتمون و به راه راست هدایت کنه دنیا ارزش نداره خمو ناراحت کنیم خدیجه خا ...

😘😘😘😘 حتما امشب براتون دعا میکنم که همیشه خوشبخت باشین

😘😘😘😘 حتما امشب براتون دعا میکنم که همیشه خوشبخت باشین

قزبونت برم   ممنونم عزیزم منم برات دعا میکنم   حالا بگو ببینم چند سالته خانم حساس؟؟خیلی بانمکی هم حساسی هم مهربون 

قزبونت برم   ممنونم عزیزم منم برات دعا میکنم   حالا بگو ببینم چند سالته خانم حسا ...

23 خیلی حساس  و زود گریه کنم

23 خیلی حساس  و زود گریه کنم

ای خدا چقدر کوچولویی باور کن آگر میدونستم از من اینقدر کوچیک تری ناراحتت نمیکردم من حای مامانم آخه دختر   من ۳۹ سالمه دوتا هم بچه دارم    از من به تو نصیحت زود رنج نباش بعدا خیلی اذیت نیشی دختر خودمم اینقدر زود گریه میکنه من همیشه بهش!میگم    این دنیا باید گرگ باشی وگرنه آزارت میدن نمیدونم ازدواج کردی با نه ولی سعی کن این اخلاقتو درست کنی دختر خوب

ای خدا چقدر کوچولویی باور کن آگر میدونستم از من اینقدر کوچیک تری ناراحتت نمیکردم من حای مامانم آخه د ...

اشکال نداره عزیزم پیش میاد  فضای مجازیه ویکی مثل خودم باید جنبشو ببره  تحمل کنه یا بیخیال باشه باید روی این اخلاقم کار کنم یک وقتایی قوی میشم و یک وقتایی نه تا بگن بالا چشمت ابرو هس گریه میکنم دست خودم نیست