2777
2789

میخوام بدونم چی بخونم 

جزوه از کجا تهیه کنم

آزمون در چه حد سخته

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

عمومی هر چی گیرت اومد بخون 

اندیشه ۱ بخون و تستاشو بزن 

گاج طوسی معارف تست بزن 

گاج طوسی ادبیات تست بزن 

جزوه ای استخدام رو کامل متنش رو بخون بعد تستاشو بزن 

نمونه سوالاش رو ببینی میفهمی در چ حده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار شرکت کردم...به نظرم آزمون خیلی راحته

من هر چی خونده بودم خوب زدم کلا کمتر از یه ماه خونده بودم...

به نظرم هر کی بخونه میزنه...

واسه هوش اصلا وقت نزار خوندنش ...اگه باهوش باشی میزنی...اطلاعات عمومیم چیزی نیست که با خوندن بدست بیاد وقت گیره 

بقیرم خوب بخون

مثلا من یه درسیو سه روز خوندم در حد روخونی ولی کامل خوندم نود درصد زدم...منابعم خودم پیدا کردم...عمومیا همون عمومیای کنکورو میخونی به غیر از عربی ...

تخصصیارم کتاب ساده در مورد اون موضوع پیدت کن بخون

این نظر من بود

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
عمومی هر چی گیرت اومد بخون  اندیشه ۱ بخون و تستاشو بزن  گاج طوسی معارف تست بزن  گا ...

ممنون عزیزم کل عمومی های دبیرستان با دانشگاه رو بخونم؟؟؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من یبار شرکت کردم...به نظرم آزمون خیلی راحته من هر چی خونده بودم خوب زدم کلا کمتر از یه ماه خونده ب ...

ممنونم من میگم از کافی نت بگیرم یا از چه سایتی دانلود کنم

خدارو شکر هوشم خوبه

فقط نمیدونم چیا بخونم و چطوری بخونم

من یبار شرکت کردم...به نظرم آزمون خیلی راحته من هر چی خونده بودم خوب زدم کلا کمتر از یه ماه خونده ب ...

الان استخدام شدید؟ ازمون جدید کی هست ثبت نامش کی؟ راهنماییم کنین لطفا

ثبت نامش کی هست منم می خوام

هنوز اعلام نشده عزیزم ولی گفتن یکی دوماه دیگه

اگه بخوای باید از الان شروع کنی به خوندن

پارتی و اینا که نمی خواد؟ من الان سربازم تا ۴ ماه دیگه میتونم شرکت کنم؟

تو پسری 

نه نمیشه کارت پایان خدمت میخواد

الان استخدام شدید؟ ازمون جدید کی هست ثبت نامش کی؟ راهنماییم کنین لطفا

نه من قبول نشدم کمی نمرم کم بود ...اول اینکه وقت کم آوردم که اینا تجربه میخواست دوم هم یکی دو درس رو نرسیده بودم تو تایم بیست روزه مطالعم جا بدمو بخونم ...که اونا درصدشون کم شد....

من اطلاع ندارم ثبت نامش کیه عزیزم

ممنونم من میگم از کافی نت بگیرم یا از چه سایتی دانلود کنم خدارو شکر هوشم خوبه فقط نمیدونم چیا بخون ...

من خیلی با دانلود جزوه موافق نبودم چون کلا از جزوه های خلاصه شده خوشم نمیاد ...روش خوندنم کتابه بیشتر ازش لذت میبرم و واسه عمومیا واقعا کتاب کنکور کافیه

مثلا ادبیات رو در نظر بگیر یه کتاب کنکور براش بگیر هر کتابیو گرفتی خوبه فقط کامل بخون...

من خط ویژه داشتم...

لازم نیست بخری

عضو کتابخانه عمومی شو  پر از کتابای کنکوره...

سرچ کن تو اینترنت کتابخانه های عمومی کشور ...میفهمی چی به چیه...عضویتش  رایگانه و از هر کتابخونه ای میتونی امانت بگیری...

در مورد تخصصیا هم ساده شده ی اون درسو تو کتابخونه سرچ کن پیدا کنی...

مثلا میگم اسم درس هست روانشناسی بالینی

تو برو همین کتابو مقدماتیشو ونه خیلی پیچیده و تخصصیش پیدا کن و کامل بخون..

من فهمیدم اشتباهه خیلی از بچه ها بیخودی چرخیدن دور خودشونه و همش دنبال اینن که چی بخونن

در حالیکه راهش فقط اینه که بخونی...همونی که اول پیدا کردیو کامل بخونی همین