2777
2789
عنوان

درمان مو

50 بازدید | 6 پست

بچه ها چندتا پست خوندم تو همین نی نی سایت راجب سس مایونز برای درمان شپش سر....حالا دیشب کلا سس روی سرم بود الان تازه شستمش....خیلی بوووووووووی گند میداد سس مونده روی سرم....حالا تازه شستم مشخص نیست بنظرتون بوی سسه میره؟خییییییلی گنده میخوام بالا بیارم...

چطوری بوش میره؟من سه بار شستم مطمئن نیستم از حموم در بیای که یکم بوی شامپو میگیره ولی بنظرتون میره بوی سس با شستن؟

خیلی گننننننندهههههه وای یادآوریش باعث میشه حالم بهم بخوره...

رفته بودیم شهرستان از یه دختربچه گرفتم...همش تخم شپشه...حالا که موهامو شستم ولی اگه بوش نرفت چی؟

خیلی بوی بد میده....تخمای شپش بنظرتون رفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوا هم گرمه از اون هم هست دیگه  الان برو بشور اگه از دیشب رو سرته

شستم دیگه همین الان...ولی انگار بوی سس چسبیده به دماغم هی یادم میاد میخوام بالا بیارم....فعلا موهام خیسه معلوم نیست بوش رفته یا نه....بوی سس بمونه خیلی افتضااااااح میشه از بوی دستشویی شماره دو بدتره😑😭

شستم دیگه همین الان...ولی انگار بوی سس چسبیده به دماغم هی یادم میاد میخوام بالا بیارم....فعلا موهام ...

بالاخره بوش میره 

ناراحت نباش ولی حست رو درک میکنم 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید