2777
2789
عنوان

خونمون وکالتی به نامم بود شوهرم رفته به اسم خودش سند زده

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جای تهدید اول بشین بگو چرا اینکارو داری می کنی ؟

وبگو اگه خواهرت شرایطش مثه من بودو شوهرش خونه رو به نام خودش می کرد تو چی فکر میکردی ؟

بگو حس بازنده هارو دارم که فقط صب تا ظهر کار کرده ...

اگه فرضا خونه خریدین 200 و 130 تو دادی و 70 اون ..بگو اگه میخوای من احساس حماقت نکنم سند 3 دانگ بگیریم .

اصلا نگفت  الان میگه گفتم تو یادت نیست

مثل همسرم من 

هی میگه خانم جان بهت فلان موضوع را گفتم یادت نیست 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
منم ماشین به ناممه با پولای خودم خریدم می خواد عوص کنه به اسم خودش کنه ماشین جدید مردا خوششون نمیاد ...

پس با پول خودشون یا باباشون بخرن 

نه کل طلاها و حقوقم را برده

عزیزم 

بهش بگو به نسبت پولی که پرداخت کردیم سند بزنیم خیال ایشون هم راحت بشه 

بگو ۴دانگ من ۲دانگ شما

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا