2777
2789

سلام ببخشید من خواهر زادم 13سالشه هنوز پریود نشده خواهرم نگرانه میگه دیرشده.خواستم ببینم دخترهای شما پریود میشن یانه؟ ممنونم.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا 15 وقت داره

آخه دختر قبلیش تا 12سالگی شده بود.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
دیر نیست خیلیم خوبه

نمیدونم همش نگرانه

خاله من ۱۷ سالش بود شد  ربطی نداره

دختر قبلیش تا 12سالگی شده بود

ببره دکتر زنان که متخصص نظر بده

به نظرتون حتما باید ببره؟

نه بابا بعضیا دبیرستان پریود میشن...خوبه که وقت بیشتری داره برای رشد قد و...

برای قدش سه سال پیش بردش متخصص دارو هورمونی بهش دادن بعداز داروها الان قدش بلند شده