2777
2789

اگه شمالی آره منم از سرما یخ کردم بارون میباره هوا ب شدتتتت خنک‌.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هوای خنک بر شما حرامه 

از طرف یک شمالی بیچاره گیر افتاده در بندرعباس🗺😒

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

وااای خوش بحالتووون  اینجا ن بارون زده ن هوا خنکه الانم کولر دور تند کار میکنه  ..خیلی دلم هوای بارون کرده ای کاش بباره 😌

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
این هوای خنک بر شما حرامه  از طرف یک شمالی بیچاره گیر افتاده در بندرعباس🗺😒

😒😒اولش این بودم الان اینم😂😂

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
وااای خوش بحالتووون  اینجا ن بارون زده ن هوا خنکه الانم کولر دور تند کار میکنه  ..خیلی دلم ...

اینجا چندروزه بارون میباره؛دیروزم رعدوبرق میزد انگار زمستون شده😆؛هوای خنک همراه با بارش باران را براش شما آرزومندیم😃

😒😒اولش این بودم الان اینم😂😂

آقا گِمبِه حرامه یعنی حرامه بحث نکن مه جا 🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️🕵️‍♂️😂😂😂🗡

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .