2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

257 بازدید | 46 پست

من کلا اعتقادی به عشق ندارم. چندوقته همش به یه نفر فکر میکنم حسی بهش ندارم اتفاقا یکم خوشم نمیاد ازش ولی خیلی میاد تو فکرم. اینجوری نیست که وقتی میبینمش یا بهش فکر میکنم قلبم بلرزه نگرانم که نکنه حسی بهش داشته باشم میترسم فکرمو درگیر کنه یا دیگه نتونم روی چیزی تمرکز کنم. از احساساتم میترسم بخاطر همین همش ازشون فرار میکنمو منطقی فکر میکنم. واقعا دلیل این افکارمو نمیفهمم. انتظار ندارم که برم به طرف اعتراف عشقی بکنم ولی خب نمیفهمم چه حسی دارم بش. 

این تاپیکو گذاشتم که هرکی مشکلی داره بگه با همدیگه حلش کنیم ن صرفا برای مشکل خودم. شما هم مشکلاتتونو بگید با هم حلشون کنیم🌸

حل شدنی نیست برای من فقط باید یک سال دیگه عمرمو پشت میز درس بذارم و افسردگی بکشم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاعر میفرماید اگر با من نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی...😁این بخاطر اون یکم نفرت ست 👌🏻😁

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
شاعر میفرماید اگر با من نبودش هیچ میلی چرا جام مرا بشکست لیلی...😁این بخاطر اون یکم نفرت ست 👌🏻😁

نفهمیدم یعنی به مرور بهتر میشه یا بدتر؟ نمیخوام ذهنم درگیر چیزای بی اهمیت بشه

اگه بعد از یه سال حل میشه به تحمل کردنش میارزه

کاش حل بشه به حل شدنشم امید ندارم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

نفهمیدم یعنی به مرور بهتر میشه یا بدتر؟ نمیخوام ذهنم درگیر چیزای بی اهمیت بشه

خب بستگی به تو و طرف مقابلت هم داره

میدونی نفرت هم یک نوع احساسه دیگه به هر حال تو به اون آدم یک نوع احساس دادی و درواقع نسبت بهش بی اهمیت نیستی چون همین حس باعث میشه بهش اهمیت بدی و خب ممکنه این اهمیت به مرور باعث تغییر احساست و حس های جدید بشه که خب بازم بستگی به نوع رابطه ات با اون آدم داره

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘