2777
2789
عنوان

مامانم چش شده ؟؟؟؟

751 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها اگه میدونید خاهشا راهنمایی کنید مامانم چند وقتیه پریودش خیلی نامنظم شده مثلا یه بار دو ماه نشد یه هفته پیش بدن درد داشت و تب داشت تبش قطع و وصل میشد سردرد داشت بعد حالت تهوع هم اضافه شد یهو پری شد ولی خونریزیش قطره ایه حالت تهوع اش قطع نمیشه و خیلی بی حاله خودش می ترسه کرونا گرفته باشه ولی دکتر بردمش یعنی یائسه شده داره میشه چیه ؟؟؟؟؟؟

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کرونا گرفته باشه 

الان صبر کنید تب و لرزش و اینها خوب بشه کلی بهش آبمیوه بدین و بهش برسین بعد برید دکتر زنان 

شاید باردار باشه یا علائم یائسگی شایدم رحمش ضخیم شده باشه یا هر دلیل دیگه ای که با یه دوره درمان خوب میشه نگران نباشید