2777
2789
عنوان

غذای چاق کننده کودک یکساله بگین لطفا

29196 بازدید | 14 پست

یک سالو ۴ ماهشه روز ب روز لاغر میشه

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرموز بستنی؛فرنی با کره؛کمپوت خونگی؛آب میوه طبیعی شیره خرمابریز تو شیرش من شیره خرما خودم درست میکنم واسه پسرم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

من تو اون سن به پسرم دنت. بستنی ژله خامه میدادم 

غذا هم فرنی با کره 

شیر برنج با یکم خامه

سوپ خامه ای 

کته با کره 

ماکارونی شفته

پوره سیب زمینی با کره 

اب گوشت. اب قلم. گوشت گردن میدادم

میوه هم موز 

ولی همیشه بهش مکمل میدادم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
بوس ناز بغل نوازش آرامش محبت در کنارش پوره سیب زمینی.موز.نیمرو .آبگوشت.پودر پسته و توت خشک و بادام د ...

چقد از جمله اولت خوشم اومد آفرین.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
من تو اون سن به پسرم دنت. بستنی ژله خامه میدادم  غذا هم فرنی با کره  شیر برنج  سوپ ...

چ مکملی میدادی عزیز میشه اسمشو بگی 

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

طبیعیه. دکتر گفت بهد یک سال چربی اضافه زیر پوست بچه از بین میره و بچه خیلی لاغرتر میشه. مگه اونایی که دیگه خیلی چاقن. 

دکتر طب سنتی اون هفته تو پیجش گفت شیربرنج بهترین چاق کننده بچه های لاغره. گفت 3 روز در هفته بدین. 

چ مکملی میدادی عزیز میشه اسمشو بگی 

من از یک سالگی هر دفعه یه مکمل و بهش دادم

آسماویت. ول کیدز. سانستول معمولی. سانستول اهن دار 

زینک پلاس. فلوگلوبین. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
پسرم 18ماهشه با وزن12چطوره بنظرتون؟لاغره؟ خیلی تلاش میکنم تپلی نمیشه

پسر من ۱۴ ماهشه ۱۲ کیلوعه 🤔

به جای استفاده از داروهای شیمیایی بهتره از شیر بز استفاده کنید منم شیر بز رو برای کم خونی و کم وزنی بچم بهش دادم شکر خدا کم خونی  و کم وزنی بهتر شد برای پایین بودن سیستم ایمنی هم خیلی مفیده چون شیر بز 96 درصد ویتامین پروتیین املاح و مواد معدنی شناخته شده در  رو داره برای همین برای کم. خونی و کم وزنی بسیار مفیده در کشور های پیشرفته تمام شیر خشکهاشون از شیر بز هست و کاملا شبیه شیر مادر هست اگه در تهران هستی یه مزرعه اطراف تهران هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات بز مروگل رو سرچ کن در گوگل آدرسش میاد میتونی بری همان جا شیر دوشی جلوت انجام میشه