2777
2789

ریزش مو داری؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهههه زیاد☹️

یه کاربر اینجا مث اینکه پدرش داروساز هستش و المان هستن خودش ریزش مو داشت باباش بهش شامپو سلنیوم یک درصد پیشنهاد داده بود خیلی راضی بود میگفت موهام پرشده عالیه بعد حموم با سرم مو موهاتو ماساژ بدی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
یه کاربر اینجا مث اینکه پدرش داروساز هستش و المان هستن خودش ریزش مو داشت باباش بهش شامپو سلنیوم یک د ...

شامپو سلنيوم مگه همون ضد شوره نيست كه فقط گاهي بايد بزني ؟ 

چطور باعث پرپشتي شده 🤔

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

@غضنفرم عزیزم میشه دوستمون رو راهنمایی کنی واسه ریزش موش یه تاپیک خوندم که بابات داروسازه 

@غضنفرم   عزیزم میشه دوستمون رو راهنمایی کنی واسه ریزش موش یه تاپیک خوندم که بابات داروسازه&n ...

مرسي عزيزم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
شامپو سلنيوم مگه همون ضد شوره نيست كه فقط گاهي بايد بزني ؟  چطور باعث پرپشتي شده 🤔

چی بگم🙃من دیدم راضی ان.. من خودم استِم سِل ضد ریزش میزنم واقعا راضی ام.. 

مرسي عزيزم

😘

شامپو سلنيوم مگه همون ضد شوره نيست كه فقط گاهي بايد بزني ؟  چطور باعث پرپشتي شده 🤔

من موهام خرداد پارسال میریخت به حدی که دیگه موهامو میداشتم شوهرم شونه بکشه تانبینم چقدر مشت مشت میریزن.شوهرم هم قایمشون میکرد که من غش نکنم چوندموهام خیلی خیلی پربودن نصفش کامل ریخت.حتی بیشتر

بعد دوماه اول دکترای مختلف رفتم تاحدی که خیلی پول خرج کردیم ذره ای فایده نداشت.چون پدرم راه دوربودن بهشون نگفتم یعد دوماه افسرده شدم دیگه بهشون گفتیم.خداشاهده بعد دقیق یادم نمیاد چندروز شایدم یه هفته الی دوهفته موهام.ریزشش قطع شد. 

من موهام خرداد پارسال میریخت به حدی که دیگه موهامو میداشتم شوهرم شونه بکشه تانبینم چقدر مشت مشت میری ...

سلینیوم یک درصد بهم گفتن پدرم.اصرار داشتن موهامو کوتاه کنم اما زیر بار نرفتم.بعد گفتن بزن گاهی از زیر موهات حتی یه سانتم که شده.هرازگاهی بزن خودش باعث رشد موهامیشه و جلوی ریزش موهاروهم تاحدودی میگیره.بعد ماساژ سر فراموش نشه گفتن.سلینیوم یک درصد روز درمیان زدم.اول باشمپو موهامو تمیز شستم.بعدش موهامو باسلینیوم یک درصد شستم.چنددقیقه روی سر بمونه.بعد ابکشی و بعد حمام خودم سرم موی سریتا گاهی..سرم موی کریستال. زدم مخصوصا انتهای موهامو.نباید خشک بمونن.بعد هرروز ماسازدادم و..خلاصه نه اینکه بگم پدرمه تعریفشو میکنم نه... واقعا به نسخه اش نه تنهامن بلکه همه فامیل ایمان داریم.چون برای پول نیست.بودن کسانی توفامیل صدتا دکتر رفتن اما خوب نشدن با ۱۰نسخه اما پیش پدرم اومدن با یه نسخه خوب شدن خداراشکر به خودم ثابت شدس.

سلینیوم یک درصد بهم گفتن پدرم.اصرار داشتن موهامو کوتاه کنم اما زیر بار نرفتم.بعد گفتن بزن گاهی از زی ...

به حدی ریخته بود که خجالت میکشیدم که بدون روسری باشم توخونه اما باهمین راهکارا حالم ازاین روبه این روشد الان موهام ریز ریز در اومدن و بلند شدن.هرروز جلو اینه می ایستم موهای نازمو نوازش میکنم حتی باهاشون حرف میزنم چون قدرتک تکشونو فهمیدم  حتی میبوسمش. خداراهزارمرتبه شکرمیکنم.من بچه کوچیک شیر میدادم .علت ریزش موهام بود.

به حدی ریخته بود که خجالت میکشیدم که بدون روسری باشم توخونه اما باهمین راهکارا حالم ازاین روبه این ر ...

اب برنج و اب پیاز و....روبهش گفتم ایناروبزنم به سرم گفتن اصلا وابدا بدتر باعث ریزش موهات میشن و هرچیزیو نزن به موهات