2777
2789
من موهام خرداد پارسال میریخت به حدی که دیگه موهامو میداشتم شوهرم شونه بکشه تانبینم چقدر مشت مشت میری ...

مرسي از راهنماييت عزيزم❤️ 

حتماااا امتحانش ميكنم. برند خاصي بايد بگيرم؟ اخه سلنيوم يك درصد ايروكس هست ناژو هست و.. فرقي نداره ؟ 

بعد اينكه شما محلول خاصي به كف سرت نميزدي؟ من الان پرومين سريتا ميزنم بددد نيست

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
به حدی ریخته بود که خجالت میکشیدم که بدون روسری باشم توخونه اما باهمین راهکارا حالم ازاین روبه این ر ...

آره ميدونم. خوب درك ميكنم چه درديه كم پشتي مو. من ريزش خاصي ندارم. قبلا داشتم بخاطر پلي كيستيك و هورمون مردونه بالا. الان كم پشتيش مونده اصلا داغونم هاا😔 

حالا اين سلنيومم بزنم. پدرتون نسخه اي پيشنهادي نداره واسه مشكل من ؟ 🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي از راهنماييت عزيزم❤️  حتماااا امتحانش ميكنم. برند خاصي بايد بگيرم؟ اخه سلنيوم يك درصد اير ...

خواهش میکنم.بعدش سرم موی کریستال یا سریتا بزن.من سریتا میزدم.الان کریستال نیزنم.شامپو رو تاشش ماه ادامه بده.

خواهش میکنم.بعدش سرم موی کریستال یا سریتا بزن.من سریتا میزدم.الان کریستال نیزنم.شامپو رو تاشش ماه اد ...

مرسي عزيزم❤️❤️❤️

نمیدونم بهشون بگم ببینم په پیشنهادی میدن.

قرربااانت😘😘😘

آره ميدونم. خوب درك ميكنم چه درديه كم پشتي مو. من ريزش خاصي ندارم. قبلا داشتم بخاطر پلي كيستيك و هور ...

عزیزم موهات پرشد ؟ منم مثل تو پلی کیستیک موهامو کم پشت کرد پیاممو دیدی جواب بده واجبه🥺