2777
2789

سلام و شب بخیر 

امشب به دلیل درخواست زیاد دعا برای شفای مریض در تاپیک آخرم گذاشتم

بارها بوده که بیماران صعب العلاج با خواندن دعا التیام یافتند و بارها دیدیم کسانی در مکان های متبرکه مثل زیارتگاه ها شفا گرفته اند

دعاها بسیار کوتاه هستند و به صورت عکس تنظیم کردم روی عکس بزنید تا بابهترین کیفیت دعارو بخونید(عکس اول ایاتی از قرآن هست که برای شفای بیمار توصیه شده و عکس دوم دعا از طرف پیامبر(ص)و امام رضا(ع) روایت شده)

خدایا همه ی مریضهارا شفا بده.....آمین❤

#شب_ششم

Ensemble à Paris یعنی با هم در پاریس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا تخفیف گزاشته   برای خرید اولی ها ۲۰ تومن تخفیف باارسال رایگان پرداخت درب منزل هم داره  باخطایی که تاحالا ازش خرید نکردین این کدتوقسمت کدتخفیف بزنید  هم ۲۰ تخفیف میده و توقرعه کشی  گوشی ایفون برنده شرکت داده میشید صددرصد واقعی  امتحاتش محانیه

کدتخفیفش اینهREFAY8XZGK0QK  

ماجرا از اینجا شروع شد که خانوادم برای خرید همراه با من و همسرم به نزدیکهای محل زندگی خانواده همسرم رفتیم اون صبح گفت بزار بگم مادر ناهار بگذاره با خودم فکر کردم شاید خانوادم دلشون نخواد بیان و راحت نباشن منم گفتم نه.... 

تو راه چند بار سر ایم مسیله بحث شد... 

من بازم مخالف بودم وقتی رسیدیم به محل خرید من با خانوادم مشورت کردم و دیدم موافق نیستن

بعد از خرید رفتیم بیرون ناهار پدرم پیشنهاد داد حالا که تا اونجا اومدیم به خانواده همسرم سر بزنیم 

ما تقریبا سر خیابون بودیم چشمتون روز بد نبینه.... 

زنگ زدم و رفتیم وقتی رسیدیم پدرشوهرم نبود و رفته بود میوه بخره. وقتی برگشته بود به شوهرم تیکه انواخته بود

شوهرم جلو مادرش گفت میخواستم بگم ناهار بزاری اما زنم نگذاشت لیاقت هرکس یه چیزه

بعدم اومد خونه کلی دعوا راه انداخت گفت تو لاعث شدی من خجالت بکشم