2777
2789
عنوان

بستری شدن کرونا

207 بازدید | 13 پست

سلام پدر من الان دو هفتس کرونا گرفته ۳روزه بردنش مراقبت های ویژه برای عفونت ریش آمپول تم جیوا تزریق کردن کسی تجربه مشابه داشته؟بدون دستگاه سطح اکسیژنش میاد پایین لطفا براش دعا کنید التماستون میکنم دعا کنید فردا جواب آزمایشاش خوب باشه عفونتش کم شده باشه و زود خوب بشه خواهش میکنم ازتون دعا کنید براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به حق مرتضی علی حالش خوب بشه . سایش بالا سرتون باشه . میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. ...

انشالله خدا پدرعزیزتونو رحمت کنه به هیچکس همچین داغی نشون نده من دارم دیوونه میشم از ترس و استرس 

انشالله خدا پدرعزیزتونو رحمت کنه به هیچکس همچین داغی نشون نده من دارم دیوونه میشم از ترس و استرس&nbs ...

به خدا سخته ،من تمام این لحظه های که شما میگین رو به چشم دیدم .مرگ و جلو چشمام دیدم .هر چی دعا کردیم خدا نشنید و پدرم آسمونی شد .

الهی خدا پدرتون رو به شما ببخشه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
بله هم رمدیسیور میزنن هم این آمپول رو تهیه کردیم

من خودم بستري شدم  يك هفته ٧٠ درصد درگيري و يكماه بود زايمان كردع بودم و حالم وخيم بود خيلي..رمدسيور و اكتمرا گرفتم و حالا داروهاي ديگه خيلي سخت بود اما خداروشكر گذشت.

فقط چيزي كه مهمه اگر بيمارستان خصوصيه كه خيالنون راحت اما اگر دولتيه حتما به يك بهيار پول بدين به مريضتون برسه.ابميوه بيره حواسش به اكسيژنش باشه.توي سرويس يرتش اكسيزن بزاره و ..

💕

من خودم بستري شدم  يك هفته ٧٠ درصد درگيري و يكماه بود زايمان كردع بودم و حالم وخيم بود خيل ...

بیمارستان ولیعصر زنجان بستری کردن ما خودمون شهرستانیم دستگاه اکسیژن اینجا ضعیف بود با رضایت خودمون بردیمش اونجا با دستگاه اکسیژنش بالا۹۰ ولی بدون دستگاه میوفته پایین دوتا آمکل تم جیوا هر کدوم۲تومن گرفتیم چیز دیگه نگفتن میگن برا عفونت ریه خوبه امروز جواب آزمایشش میاد ک آیا داروها تاثیر کردن یا نه خواهش میکنم دعا کنید براش حااش خوب بشه من خودم۳۰درصد درگیر بودم میرفتم رمدیسیور میزدم میومدم ولی بابام وابسته به اکسیژنه مامانم هرروز میره نهایتا دو لیوان آب هویج یا آب بلدرچبن بتونه بده بخوره خیلی نگرانیم التماستون میکنم دعا کنید حالش خوب بشه برگرده خونه