2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا یعنی تو کرونا نرفتی عروسی؟

عروسی؟؟؟؟ تو بگو دورهمی پنج نفره 😭😭😭

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

لباس مجلسی بلند میپوشم اکثرا اما برا نزدیک خیلی خاص برا دور ی چیز عادی... برا جفتشون حتما آرایشگاه میرم اما بسته به درجه چندم بودن این کار انجام میدم کلا سعی میکنم شیک و تمیز باشم چون حس میکنم به خودم احترام میزارم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

مانتوسفیدومشکی بلند مجلسی دارم وقدم بلند کفش سفیدومشکی اسپرت مجلسی هم خریدم .زیرشم شومیز شلوار میپوشم شلوارم کمربندپهن داره شومیز کوتاه رنگی زرد قرمز مشکی سفید .گاهی هم کت ابی نفتی جلوبازوشلوارکرپ قدنود

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
نزدیک فرض کن

اکثرا واسه فامیل های نزدیک پیرهن های حالا یا بلند یا کوتاهو انتخاب میکنن

ولی خب من خودم همیشه کت شلوار یا بولیز شلوار می‌پوشم که حالا طرح و کارشدگیش بستگی به فامیله داره😂⁦✌️⁩

من ک از اینا سر درنمیارم ولی لباس بلوچی بگی میدونم😐😹😹😹

😅😅😅

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..