2777
2789

شوخیشم قشنگ نیست

میگفتی دور از جون خونوادم دیه نمیخورن مستقیم میرن سراغ قصاص 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
قیمت سکرو داری گلم یه حساب کتاب ریز کنی درمیاری اسی چندمهرسه

به میدونم، ولی میگم ارزش انسان مادی نیس اگه خانوما اینو بدونن واسه خودشون مهریه سنگین نمیخوان

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد تا سکه؟؟؟ ینی هنوزم کسی هس ک مهریه سنگین بخواد؟؟؟ عهد بوق ک نیس مگه میخوان برج بخرن😑 کسی ک ارزش ...

آره،عروس ما سیصد تا تقریباً،داداش خلمم قبول کرد یه ساله عروسی کردن

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
صد تا سکه؟؟؟ ینی هنوزم کسی هس ک مهریه سنگین بخواد؟؟؟ عهد بوق ک نیس مگه میخوان برج بخرن😑 کسی ک ارزش ...

عجب حرفی واقعا!!! هر کسی اعتقادات خودشو داره.خیلیا مهریه سبک رو کسر شان میدونن.زندگی و فکر هرکسی به خودش مربوطه.اینجا اروپا نیست که مرد بعد از طلاق نصف اموالشو بده به زنش.تنها پشتوانه زن بعد از طلاق همین مهریه اس که اونم ۹۰ درصد نمیتونن بگیرن

تو ایران دیگه داره فرزند کشی و همسر کشی باب میشه طرف دو ماه میره زندان بعدش میگن مرد طفلک جنون داشته دست خودش نبوده و میاد بیرون این قانون رو مردا نوشتن ته همه ی داستانهای زندگی زن مظلوم واقع میشه و مردا گستاخ تر👺👺

عجب حرفی واقعا!!! هر کسی اعتقادات خودشو داره.خیلیا مهریه سبک رو کسر شان میدونن.زندگی و فکر هرکسی به ...

پشتوانه زن تلاش خودشو و حقوق و سرمایه خودشه، چیزی ک خودش با زحمت بدست اورده ن با زور، همه باید استقلا داشته باشن، البته بله شما درست میگید هرکس نظری داره😒

#جهان_سومی

🤦🏻‍♀️

تازه جالبیش اینه داداشم درآمد ش زیاد و ثابت نیست،دوسال باهم دوست بودن،نمیدونم اگه الان بزاره اجرا،مبخواد چیکار کنه،پول یه نیم سکه رو هم نداره 🤔🤔

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
تازه جالبیش اینه داداشم درآمد ش زیاد و ثابت نیست،دوسال باهم دوست بودن،نمیدونم اگه الان بزاره اجرا،مب ...

مال من ۴۰۰تاست😐

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
تازه جالبیش اینه داداشم درآمد ش زیاد و ثابت نیست،دوسال باهم دوست بودن،نمیدونم اگه الان بزاره اجرا،مب ...

داداشتون نباید قبول میکرد🤦🏻‍♀️ برای اون خانوم متاسفم ک ارزش خودشو اندازه چن تا سکه میدونه 

پشتوانه زن تلاش خودشو و حقوق و سرمایه خودشه، چیزی ک خودش با زحمت بدست اورده ن با زور، همه باید استقل ...

بابا جهان اولی نمیخواد هشتک بزنی.انگار تو ایران زندگی نمیکنی.این همه زن خانه دار که هیچ پشتوانه ای ندارن.حتی خیلیا که سواد درست حسابی هم ندارن.چجوری میخوان کار کنن؟ زنی که با وجود بچه و بدون حمایت هیچ کسی مجبوره جدا بشه چجوری باید زندگیشو بگذرونه؟ ی کم عاقلانه فکر کن تو خاور میانه زندگی میکنی نه آمریکا و اروپا

بابا جهان اولی نمیخواد هشتک بزنی.انگار تو ایران زندگی نمیکنی.این همه زن خانه دار که هیچ پشتوانه ای ن ...

من دارم درباره نسل جدید حرف میزنم، نسل قدیم ک تفکراتشون کاملا متفاوت بود، قبلا مرد وظیفه خودش میدونست ک خرج زن و بچشو بده اما الان با هزار تا منت ۱۰۰ تومن میدن به زنشون