2777
2789
عنوان

لخت دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10484 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤐🤐🙄😁

تازه وقتی هم ک رفتم فرداش تاپ و بگیرم همین ک خاطتم در بزنم یه ماشین نگه داشت اومد سمت در گفت با مامانم کار دارین سرموانداختم پایین گفتم بله اونم سریع درو باز کرد و جیم شد

انقد خجالت کشیدم

😂😂بیچاره اصلا نگاهم ننداخت 

ها بابا برا اون گفتم متین میدونی باباها مارو بزرگ کردن مخصوصا من  با بابام حموم میرفتم قبلنها من عاشق چشم پاکی بابامم و عاشق چشمهایی مهربون و نگرانشم الهی قربونش برم😍

مرسی عریزم قسنگ راهنمایی کردی کامل❤❤ شما هم ازمون دادی،؟

نه عزیزم من یه شرکت خصوصی کار میکنم مدیرش از آشناهای استادم بود توسط استادم معرفی شدم!

اینم بگم گلم رشته هایی مثل مدیریت رو توی دانشگاه های دولتی بخونی برات بهتره و رزومه ات قوی تر میشه.

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
نه عزیزم من یه شرکت خصوصی کار میکنم مدیرش از آشناهای استادم بود توسط استادم معرفی شدم! اینم بگم ...

دستش درد نکنه انقد زرنگ بودی معرفی کرده بله ممنونم عزیز❤❤

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
دستش درد نکنه انقد زرنگ بودی معرفی کرده بله ممنونم عزیز❤❤

ایشالله موفق باشی عزیزم 🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"