2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل من گاهی اوقات میشینم با خودم میگم که چی اینهمه درس بخون و بهترین سال های عمرتو تلف کن بعد تا بیای بجنبی زرتی مردی و هیچ لذتی هم از زندگیت نبردی

با ارزش ترین چیزدل ادم هاستاگه کسی بهت سپردش *امانتدار خوبی باش*
میدونی چیه  کمالگرایی

نمیدونم 

وقتی میبینم همه یه آرزو هایی دارن که براشون میجنگن غصه ام میگیره که من حتی آرزویی ندارم 

تنها امیدم به اون دنیاست 

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷
مثل من گاهی اوقات میشینم با خودم میگم که چی اینهمه درس بخون و بهترین سال های عمرتو تلف کن بعد تا بیا ...

آره 

بعضی ها خوشبختی توی درس و تحصیلات میبینن این همه درس خوندیم

به کجا رسیدیم؟

یعنی چی؟

انسان واسه این دنیا نیست و کمالگراست در نهایت به هرچیزیم برسه واسش پوچ میشه چون خیلی سطح پایینه و روحشو ارضا نمیکنه

مثل اینکه تو از بنز سوار پراید بشی ... نمیتونی با پراید احساس خوشبختی بکنی چون بنز داشتی این دنیا واسه روح ما مثل پراید میمونه

ان مع العسر یسرا
 انسان واسه این دنیا نیست و کمالگراست در نهایت به هرچیزیم برسه واسش پوچ میشه چون خیلی سطح پایین ...

دقیقا همچین احساسی دارم

هیچ چیز این دنیا برام جذاب نیست

انسان واسه این دنیا نیست و کمالگراست در نهایت به هرچیزیم برسه واسش پوچ میشه چون خیلی سطح پایین ...

درسته مرسی جواب دادی🥰

آره  بعضی ها خوشبختی توی درس و تحصیلات میبینن این همه درس خوندیم به کجا رسیدیم؟

هیچ جا من که از بس خوندم افسردگی گرفتم

برای منم همینطور :( اما اینجا هرجوری که باشی جای اونجات تعیین میشه سعی کنیم ادم خوبی باشیم حداقل و حق الناس نداشته باشیم

باقیشم میگذره یه سفر کوتاهه سریع تموم میشه میریم خونه اصلیمون پیش خودش که روحمون از خودشه اونجا به کمال میرسیم

ان مع العسر یسرا
برای منم همینطور :( اما اینجا هرجوری که باشی جای اونجات تعیین میشه سعی کنیم ادم خوبی باشیم حداقل و ح ...

من حتی آدم خوبی هم نبودم 

نمیدونم چیکار کنم

از زمین و زمان خسته شدم 

کاش خدا یه قدرتی بهم بده که سربلندش کنم