2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین سوال مهمی دارم مسئله زندگیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست
یا مامان و خواهرم حرف زدم من فقط میخوام بدونم طلسم و دعا چه فرقی باهم دارن اینایی که به من داده طلسم ...

نمیدونم فکرکنم طلسم خیلی قویه مثل قفل میمونه ازبین بردنش سخته ولی دعا نه شنیدم دعارو راحت میشه ازبین برد

گوگل بزنی میاره تفاوتاشو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سریاشو انجام دادم ولی رفتم سخنرانی رائفی پورو دیدم خیلی ترسیدم حالا موندم چیکار کنم

تو برای حفظ زندگیت داری کاری انجام میدی خدانکرده نرفتی طلسم بگیری که شوهرتو از خانوادش ببری یا زندگی کسیو داغون کنی یا بخت کسیو ببندی که

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
یه بار برام فرستاد یکیشو باید دفن میکردم رفتم یه جا که دفن کنم نمیدونم آنقدر استرس داشتم همه رو یه ج ...

وای عزیزم اینا فک کنم طلسمای یهودین اصلا انجام نده اخر و عاقبت نداره چند نفر ادم لاشی ما میشناختیم میرفتن دعا میگرفتن همینطوری دخترا به حرفشون بودن و گولشون میزدن و اصلا عقل از سرشون پریده بود ولی بعد ۵ تا ۱۰ سال این دعا به خودت برمیگرده و زندگیتو نابود میکنه یکیش که بعدش فلج شد یکیم زندگیش نابود شد چون بدون اختیار اون ادم داریم اینکارا رو میکنیم کارما داره و خودتو نابود میکنی با اینکارا

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تو برای حفظ زندگیت داری کاری انجام میدی خدانکرده نرفتی طلسم بگیری که شوهرتو از خانوادش ببری یا زندگی ...

باورت نمیشه آنقدر مسخره دعوا کردیم الان 40 روزه از هم خبر نداریم

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
طرف دعانویسه یا جادوگر؟

آدرس کامل و لوکیشن منزل داده فامیلیش دبیری هست تو شیراز، نوشته دعا نویس مجرب و میراثی جد در جد دعانویس ولی نمیدونم

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
فکر کنم از این دعانویس دوزاری ها باشه

چرا؟ به نظر نمیاد

باورت نمیشه آنقدر مسخره دعوا کردیم الان 40 روزه از هم خبر نداریم

توکل برخدا کن دلتو صاف کن دعاهاتو انجام بده و قبلشم با خدا رازونیاز کن و بگو هدفت نجات زندگیته و هرچی صلاحته پیش بیاد

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
توکل برخدا کن دلتو صاف کن دعاهاتو انجام بده و قبلشم با خدا رازونیاز کن و بگو هدفت نجات زندگیته و هرچ ...

مرسی عزیزم التماس دعا... دلم همش میریزه که اینکارو انجام دادم