2777
2789

سلام 

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رفتم پیش دعانویس یعنی تلفنی بهم یه سری چیزا داده که انجام بدم شوهرم برگرده حالا موندم دعا هست یا طلسم نمیدونم چیکار کنم

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
بچه ها رفتم پیش دعانویس یعنی تلفنی بهم یه سری چیزا داده که انجام بدم شوهرم برگرده حالا موندم دعا هست ...

این کارا اخر عاقبت نداره

شوهری‌که بادعا طلسم میخواد بگرده همون بهتر که ۱۰۰سال سیاه برنگرده

بسپار به خداهمچیو اینجوری برای یه مدته بعدش چی ....

درضمن ادم مسئله مهم زندگیشو همچین جاهای مطرح نمیکنه هرکسی یچی میگه 

بهتر با یک فردی که میشناسی مثل مادر خواهریا یک مشاوره صحبت کنی.

خب بهش میگفتی طلسمه یا دعاا؟

یه بار برام فرستاد یکیشو باید دفن میکردم رفتم یه جا که دفن کنم نمیدونم آنقدر استرس داشتم همه رو یه جا دفن کردم بعد از دو روز یادم اومد زنگ زدم بهش گفتم اینجوری شده، که یهو گفت یه طلسم سنگین بود چرا اشتباه کردی بعد من فکرم خیلی مشغول شد بهش پیام دادم من نمیخوام شوهرمو اسیر خودم کنم و اینکه حتما قرآنی باشه و شما گفتین طلسم بوده، بعد جواب داد نه منظورم دعای قوی بوده

این کارا اخر عاقبت نداره شوهری‌که بادعا طلسم میخواد بگرده همون بهتر که ۱۰۰سال سیاه برنگرده بسپار ب ...

یا مامان و خواهرم حرف زدم من فقط میخوام بدونم طلسم و دعا چه فرقی باهم دارن اینایی که به من داده طلسمه یا دع؟ 

خب انجام بده دیگه

یه سریاشو انجام دادم ولی رفتم سخنرانی رائفی پورو دیدم خیلی ترسیدم حالا موندم چیکار کنم