خیلی دلم می خواهد درد دل کنم اما می ترسم از اینکه شناخته بشم چون خانواده همسرم هم عضو نی نی سایت هستن ،ولی دلم خیلی گرفته برام دعا کنید ،
من همسرم چندین بار ظلم ها ی بدی در حقم کرده خانواده اش هم تو بعضی موارد حمایتش می کنن ،خودش هم می دونه در حقم بدی کرده چند وقت خیلی سرد شدم به حاطر بچه م دارم زندگی می کنم ،همسرم چند وقتی هست بیمار شده و توی خانه هست یکی از دوستانم که تا حدودی در جریان زندگی ماهست به من پیشنهاد داد به خاطر خودت و بچه ات هم شده باهاش با محبت رفتار کن و حرف بزن و ببخشش ،ولی هر بار می خواهم باش حرف بزنم بد جوری دلم و می شکنه ،
اویل ازدواج زندگی خوبی داشتیم با اینکه به لحاظ مالی خیلی تحت فشار بودیم ولی من واقعا با هیچی ساختم همین که وضعت مالی مون بهتر شدو یه نفرات دیگه امدن با دخالت هاشون شروع به تفرقه انداختن کردن، شوهر جو زده منم خیلی هوا برش داشت ،با اینکه من مریض داری دارم می کنم و خانواده اش به جز یکی دونفر از خانواده اش نمی دونن ،یکی شون که خبر از بیماریش هم نداره برگشت تلفنی گفت از کار تعطیل شدی به جای خونت پاشو بیا اینجا من برات غذا درست می کنم بت چای می دم ،خدا وکیلی جای من بودید نفرین نمی کردید سر خودش بیاد یکی همین حرف ها رو از طرف خانواده شوهرش بش بگه ،همین شخص رفتار های احمقانه خیلی زیادی تا حالا ازش دیدم هر وقت شوهرم می فهمه برای ماست مالی کردن کاراش میگه بچه اس مگه یه ادم ۲۷ ساله از نظر من دیگه بچه نیست ،یعنی این ها واقعا نمی ترسن از خدا