2777
2789

خیلی دلم می خواهد درد دل کنم اما می ترسم از اینکه شناخته بشم چون خانواده همسرم هم عضو نی نی سایت هستن ،ولی دلم خیلی گرفته برام دعا کنید ،

من همسرم چندین بار ظلم ها ی بدی در حقم کرده  خانواده اش هم تو بعضی موارد حمایتش می کنن ،خودش هم می دونه در حقم بدی کرده چند وقت خیلی سرد شدم به حاطر بچه م دارم زندگی می کنم ،همسرم چند وقتی هست بیمار شده و توی خانه هست یکی از دوستانم که تا حدودی در جریان زندگی ماهست به من پیشنهاد داد به خاطر خودت و بچه ات هم شده باهاش با محبت رفتار کن و حرف بزن و ببخشش ،ولی هر بار می خواهم باش حرف بزنم بد جوری دلم و می شکنه ،

اویل ازدواج زندگی خوبی داشتیم با اینکه به لحاظ مالی خیلی تحت فشار بودیم ولی من واقعا با هیچی ساختم همین که وضعت مالی مون بهتر شدو یه نفرات دیگه امدن با دخالت هاشون شروع به تفرقه انداختن کردن، شوهر جو زده منم خیلی هوا برش داشت ،با اینکه من مریض داری دارم می کنم و خانواده اش به جز یکی دونفر از خانواده اش نمی دونن ،یکی شون که خبر از بیماریش هم نداره برگشت تلفنی گفت از کار تعطیل شدی به جای خونت پاشو بیا اینجا من برات غذا درست می کنم بت چای می دم ،خدا وکیلی جای من بودید نفرین نمی کردید سر خودش بیاد یکی همین حرف ها رو از طرف خانواده شوهرش بش بگه ،همین شخص رفتار های احمقانه خیلی زیادی تا حالا ازش دیدم هر وقت شوهرم می فهمه برای ماست مالی کردن کاراش میگه بچه اس مگه یه ادم ۲۷ ساله از نظر من دیگه بچه نیست ،یعنی این ها واقعا نمی ترسن از خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکل خونواده شوهر یعنی همین ...

من خودمم خواهرشوهر هستم ولی تا حالاهیچ دخالتی تو زندگی شون نکردم حتی بدون دعوت خونه شون نمی رم ، هر وقت هر جور کمکی نیاز داشته باشن دریع نمی کنم  اگر مشکلی داشته باشن به عنوان مشورت بیان هیچ وقت طرف برادر خودم رو نمی گیرم چون برادرم هست سعی می کنم حرفی نزنم که باعث دلخوری و ناراحتی بینشون بشه 

من خانواده ام تویه شهر دیگه هست خیلی دیربه دیر می رم بشون سر می زنم و معمولا هم باهمسرم میرم ولی چند باری بنا به اجبار مجبور شدم تنهایی برم وقتی من می رفتم به جای اینکه به بچه شون بگن پاشو بیا اینجا خودشون دسته جمعی پامیشدن می امدن خونه ما،به جان خودم من هیچ وقت برای مهمان کم نمی زارم بخواهی حساب کنی چه با دعوت چه بی دعوت خیلی خونه ما می ان  و همیشه هم در حد توان از شون پذیرایی کردم اما اینکه نباشم و کسی بره سر وسایل زندگیم خیلی بدم می اد ا،متاسفانه موارد شبیه به این خیلی زیاده تو خانواده شون

من خانواده ام تویه شهر دیگه هست خیلی دیربه دیر می رم بشون سر می زنم و معمولا هم باهمسرم میرم ولی چند ...

شما همسرت توانایی مدیریت بین همسر و خانوادشو نداره   بهتره با مشاور  مشورت کنین  تا راهکار بده

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..