2777
2789

دکترت هرچی داده همونه اینجا میپرسی مثلا بگن زیاده نمیخای مصرف کنی ؟ حتما دکترت شراطت رو میدونه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دوتا کلومیفن خیلی زیاده! من ۴۲ سالمه شما چندسالتونه؟ شاید بخاطر سنمه!

تا سه ماه قرص میدن ،اگه تاثیر نداشته باشه یه روش دیگه میرن ، حیلی ها با سن کم دو تا کلومیفن میخورن ،به شرایطت بستگی داره ،نترس به دکترت اعتماد کن ،یا اگه خیلی استرس داری بهش بگو میتونم نصف قرص بخورم 

تا سه ماه قرص میدن ،اگه تاثیر نداشته باشه یه روش دیگه میرن ، حیلی ها با سن کم دو تا کلومیفن میخورن ، ...

ممنون عزیزم! می دونی خیلی نامیدم همش فکر می کنم خیلی سنم زیاده و اصلا برای بچه دار شدن هم دیره خودمم تکلیفمو نمی دونم هم دلم بچه می خواد هم ترسشو دارم پسش برنیام

ممنون عزیزم! می دونی خیلی نامیدم همش فکر می کنم خیلی سنم زیاده و اصلا برای بچه دار شدن هم دیره خودمم ...

منم از این فکرا میکنم ، اولا الان علم پیشرفت کرده ، دوما خیلی ها ۵۰ سالگی هم باردار میشن من از دکترم شنیدم بستگی به شرایط بدنی ت و ژنتیکت داره تو تا قبل از یائسگی میتونی باردار بشی، شدیم شدیم، نشدیم هم مثل بقیه زندگی میکنیم یا فرزند خونده میاریم یا رحم اجاره ای یا .....بیخیال باش

به من کلومیفن داده نصف قرص تا پنج روز ، بستگی به بدنت و شرایطت داره ، دکترت بهتر میدونه

به من روزی ۳ تا داده بود کلومفین همین ماه خوردم پریروز هم آمپول هاش سی جی زدم دکترم گفت دیروز اقدام کنم شوهرم کار براش پیش اومد دیروز رفت شهرستان حالا من موندم و مصرف اینهمه دارو تو اینماه و اقدام هم بی اقدام موندم چکار کنم حالمم بده

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

به من روزی ۳ تا داده بود کلومفین همین ماه خوردم پریروز هم آمپول هاش سی جی زدم دکترم گفت دیروز اقدام ...

عزیزم حرص نخور منم از این اتفاقا زیاد برام افتاده فقط عوارض حرص و جوشش برام موند!

اما بعدش که خیلی دقیق و مو به مو اجرا کردیم بازم نشد.

گاهی این نشدنا قراره اتفاق بیفته من هروقت دارو می خوردم و شب نزدیکی می شد مادرشوهرم بدحال می شد و دست شوهرم بند مادرش میشد! و من معترض الان ۹ ماهه مادرشوهرم فوت کرده و ما بحد پیگیر بودیم اما بازم خبری نشده! 

منم از این فکرا میکنم ، اولا الان علم پیشرفت کرده ، دوما خیلی ها ۵۰ سالگی هم باردار میشن من از دکترم ...

شما این فکرا بسراغتون نمیاد که نکنه بچه دار بشی و بخاطر سن بالا نتونی خوب ادارش کنی و تربیتش کنی یا خودت یا شوهرت بالاسر بچه نباشین! یا ....؟! من خیلی حس بدی دارم! چه بشه چه نشه!

شما این فکرا بسراغتون نمیاد که نکنه بچه دار بشی و بخاطر سن بالا نتونی خوب ادارش کنی و تربیتش کنی یا ...

آخه من همین حالاشم کمردرد و پادرد و ... بیماریهای دیگه دارم گاهی فکر می کنم بچه دار شدنم خودخاهیه!

دلم می خواست یکی بهم می گفت درست چیه غلط چیه؟! اصلا بیخیال بچه دار شدن بشم یا نه؟!

به من روزی ۳ تا داده بود کلومفین همین ماه خوردم پریروز هم آمپول هاش سی جی زدم دکترم گفت دیروز اقدام ...

میشه بپرسم شما چند سالتونه و چه مشکلی داشتین که سه تا باهم می خورین؟ آیا کلومیفن و لتروزول هم باهم خوردین؟