2777
2789
عنوان

چی جواب بدم به ...

108 بازدید | 13 پست

سلام من خونه مادرشوهرم هستم و برای زایمانم که چند روز دیگه است قرار شد با دختر خالم که شهرستانه و قرار شد بیاد پیشم برم برای زایمان . الان به دلایلی پشیمون شدم که با دختر خالم برم و میخوام همراهم همون مادرشوهرم باشه . از طرفی هم با دختر خالم هماهنگ کرده بودم و اونم برنامه ریخته بود .الان بهش چی جوری بگم که نارحت نشه . از اون طرفم چون خونه مادرشوهرم هستم اونها هم خراب نشن که فکر کنن یه موقع مادرشوهرم اینا نارحتن از اومدن به خونشون چون واقعا خانواده همسرم گفتن هر کی بیاد قدمش رو چشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم‌کنسلش نمی کنم‌ دیگه یه مورد مشابه برام‌پیش اومد بعد از کنسل کردن تا مدتها جنگ‌و دعوا و گریه ...

اخه واقعا باید بگم نیاد به دلایلی . اصلا نمیشه که بیاد 

چه اشکال داره، بزار دخترخاله ت هم همرات بیاد حالا که مادرشوهرت هم انقدر محترمه دخترخاله ت هم لطف م ...

نه عزیزم به دلایلی نمیخوام بیاد . از طرفی هم الان راها بسته است ولی شاید تا اون موقع باز شه و دختر خالم گفت با اتوبوس میام که من گفتم نه به خاطر کرونا میترسم ولی بعدش قرار شد همسرم بره دنبالشون با ماشین . اگه راه بسته باشه که میشه بندازم گردن بسته بودن راه ولی اگه نباشه ؟؟؟

عزیزم اگه میخواست بیاد که دیگه اینجا نظرخواهی نمیکردم

یه چند روز میمونه بعد میره دیگه

حالا که هماهنگ کردی

اخه من بودم ناراحت میشدم

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
یه چند روز میمونه بعد میره دیگه حالا که هماهنگ کردی اخه من بودم ناراحت میشدم

اخه من اینقدری هم ناراحت شدنش برام مهم نیستا . ولی خوب نمیخوام چون میخواسته لطف کنه بهش بربخوره .