2821
2789
عنوان

بارداری

174 بازدید | 7 پست

خانوما سلام چرا کسی نیست جواب منوبده مورفولوژی همسرم ۳ حرک آ ۲۰ حرکت ب ۲۰ تعداد ۲۰ میلیون الانم اسپریژن مصرف میکنه شب ها خودم بهش شیرموز انبه و  خرما میدم بامیوه.صبح ناشتا هم گرده نخل با عسل و سیر با اب بهش میدم خودمم دارم کلومفین مصرف میکنم امکان طبیعی باردارشدن هست؟؟؟؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۲
1
33%
۲
2
66%

مورفولوژی خیلی مهم نیست ولی تعداد و تحرک خیلی مهمه.ویتامین سی بخوره .انقدر گرمی تو هوای گرم براش ضرر نداره؟؟حتما طب سنتی بره حتی داروهای گیاهی هم سر خود نباید خورده بشه .از نظر واریکوسل چک شده؟آزمایش شکست اسپرم هم بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شلوار و شورت تنگ نپوشه .شلوار باید گشاد و نخی باشه .شورت هم مامان دوز و نخی بود سه.تو دستشویی هم با ...

نمیپوشه اصلا عزیزم شرت داخل خونه دوش اب خنک میگیره اینارو همرو رعایت میکنه

مورفولوژی خیلی مهم نیست ولی تعداد و تحرک خیلی مهمه.ویتامین سی بخوره .انقدر گرمی تو هوای گرم براش ضرر ...

پس چرا دکتر ازمایشگاه گفته بود مورفولوژی پایینه و خوب نیست؟؟؟؟ اسپریژن ک مصرف میکنه تمام ویتامین هاروداره گلم . اخه میگن سردی اندام تناسلی باعث ناباروری میشه زیادی هم بهش گرمی نمیدن عزیزم

مورفولوژی خیلی مهم نیست ولی تعداد و تحرک خیلی مهمه.ویتامین سی بخوره .انقدر گرمی تو هوای گرم براش ضرر ...

ازمایش داده .واریکوسل هم دااشت پارسال عمل کرد یک طرفه بود دکتر طب سنتی بهش گرده نخل و عسل روگفت تازه حجامت کمر و عام هم انجام داده