2777
2789

سلام من خونه مادرشوهرم هستم و برای زایمانم که چند روز دیگه است قرار شد با دختر خالم که شهرستانه و قرار شد بیاد پیشم برم برای زایمان . الان به دلایلی پشیمون شدم که با دختر خالم برم و میخوام همراهم همون مادرشوهرم باشه . از طرفی هم با دختر خالم هماهنگ کرده بودم و اونم برنامه ریخته بود .الان بهش چی جوری بگم که نارحت نشه . از اون طرفم چون خونه مادرشوهرم هستم اونها هم خراب نشن که فکر کنن یه موقع مادرشوهرم اینا نارحتن از اومدن به خونشون چون واقعا خانواده همسرم گفتن هر کی بیاد قدمش رو چشم 

مادرشوهرت مشکلی نداره بیاد؟

ب دخترخالت بگو عزیزم ممنونم که قبول کردی بیای همرام ولی دلم نمیاد از شهرستان بیای بخاطر زایمانم

اگه مهمونی میای قدمت سر چشم ولی برای زایمانم مادرشوهرم هم میتونه همرام بیاد

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت مشکلی نداره بیاد؟ ب دخترخالت بگو عزیزم ممنونم که قبول کردی بیای همرام ولی دلم نمیاد از شه ...

مادرشوهرم مشکلی نداره که بیاد .ولی خودم با دختر خالم قرار گذاشتم که بیاد الان به دلایلی پشیمون شدم و تصمیم اینه که نیاد از اون طرف هم قرار بود همسرم بره بیارتشون. نمیدونم بگم شوهرم نمیتونه بیاد دنبالتون یا ...

مادرشوهرم مشکلی نداره که بیاد .ولی خودم با دختر خالم قرار گذاشتم که بیاد الان به دلایلی پشیمون شدم و ...

نه همسرتو بهونه نکن

بهش بگو حالا ک فکرشو میکنم دلم نمیاد از ی شهر دیگه بکشونمت بیمارستان دستتم درد نکنه قبول کردی بیای خیلی لطف کردی

ان شاالله بعد زایمان بیا مهمونی و دیدن قدمت سرچشم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
نه همسرتو بهونه نکن بهش بگو حالا ک فکرشو میکنم دلم نمیاد از ی شهر دیگه بکشونمت بیمارستان دستتم درد ...

اخه از اون گیراست نمیدونم تا حالا با ادم اینجوری سروکار داشتی یا نه . هر چی بگم میگم نه زحمت نیست و از این حرفا .تقصیر خودمه که باهاش هماهنگ کردم خوب بود از اول فکرشو میکردم . مگه بگم دیگه الان که راهها بسته است اسم مادر شوهرمو به عنوان همراه ثبت کردم