2777
2789

سلام دختر من 3و نیم ساله شده مشکلی توی دستشویی رفتن نداره و اصلا با من و مامانم که نگهداری میکنه ازش همه جوره راحته مشکل اینجاست که اگر قرار باشه جایی بمونه که من نباشم یا مثلا دستم بند باشه با هیچکس مثلا پدرش حتی دسشویی نمیره و نگه میداره تا من برسم حالا من شاغلم و میخوام فردا بعضی روزا پیش پدرش بمونه چیکار کنم اصلا تشویقی و حرف به گوشش نمیره کحتیبخاطر چی اینجوریه ؟ چیکارش کنم؟

بسپرش به خدا درست میشه
خودش بره  نشونش بده خودش رو بشوره

بلده ولی کسی نمیزاره بهش دست بزنه یا نگاش کنه بخاطر همین اصلا خوودش رو تو این مدقعیت قرار نمیده😕

بسپرش به خدا درست میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که با کسی نمیره، من به بچه ام یاد دادم فقط با خودم بهتره، زمان مهد هم خانمی که مسول دستشویی بود فقط دم در کمک می‌کرد، که چی بچه سه و نیم ساله با کسی بره، یادش بده مستقل باشه، این جزو اصول آموزش جنسی هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

همون بهتر که با کسی نمیره، من به بچه ام یاد دادم فقط با خودم بهتره، زمان مهد هم خانمی که مسول دستشوی ...

چطوری یاد بدم من هستم خودش میره من نباشم پشت در اصلا اعتماد نمیکنه بره حتی پدرش

بسپرش به خدا درست میشه
چطوری یاد بدم من هستم خودش میره من نباشم پشت در اصلا اعتماد نمیکنه بره حتی پدرش

چندبار با خودش و شوهرت سه تایی برید بزار دیدنش براش عادی شه. گرچه من با شستن دختر توسط پدر مشکل دارم ولی الان تو چاره ای نداری

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

عزیزم ببخشیدا ولی درستشم همینه دختر سه و نیم ساله دیگه عاقله می‌فهمه که پیش باباش زشته لباسشو دربیاره به جا این که از این خصلت دخترت خوشحال باشی و تشویقش کنی همیشه همین جوری با حیا و با نجابت باشه ناراحتی؟؟ عجببببب

سلام دوست عزیز لطفا دخترتون رو درک کنید و اصلا مجبورش نکنین برخلاف میلش با کس دیگه ای بره دستشویی درنهایت چون بچه است و قدرت مقابله نداره مجبوره به خواسته و اجبار شما عمل کنه اما روحیه اش ضربه میخوره.

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
عزیزم ببخشیدا ولی درستشم همینه دختر سه و نیم ساله دیگه عاقله می‌فهمه که پیش باباش زشته لباسشو دربیار ...

اخه من اداره میرم این بچه دیگه نگه میداره 5 ساعت خودشو 

بسپرش به خدا درست میشه